Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Πέμπτη, 11 Ιουλίου, 2019


Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Το κίνητρο, οι προσαγωγές και η… θεία δίκη. Η εξιχνίαση της δολοφονίας της Αμερικανίδας Suzanne Eaton αποτελεί μεγάλο στοίχημα για την ΕΛΑΣ που πλέον δουλεύει υπό συνθήκες απόλυτης μυστικότητας για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στην 60χρονη επιστήμονα και μητέρα δύο παιδιών
  • Κολυδάς: Ίδιο με το φονικό μπουρίνι του '83 αυτό που έπληξε τη Χαλκιδική. Το φονικό μπουρίνι που είχε πλήξει την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή του Θερμαϊκού στις 21 Ιουλίου του 1983 αφήνοντας πίσω του 9 νεκρούς, θύμισαν σε μετεωρολόγους τα δεδομένα της φονικής κακοκαιρίας που σάρωσε το βράδυ της Τετάρτης την Χαλκιδική .
  • Συλλυπητήρια Βαρθολομαίου στις οικογένειες των θυμάτων στη Χαλκιδική. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έρχονται να μας υπενθυμίσουν, όχι απλώς τη δύναμη της φύσης, αλλά μάλλον την αντίδρασή της ως αποτέλεσμα των ασεβών ανθρωπίνων παρεμβάσεων σε αυτή, υπογραμμίζει ο κ.κ. Βαρθολομαίος .
  • Θεοδωρικάκος για Χαλκιδική: Προτεραιότητα η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Η γρήγορη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης είναι αυτή την ώρα η κύρια προτεραιότητα του κρατικού μηχανισμού και των φορέων που συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των συνεπειών της φυσικής καταστροφής, η οποία έπληξε χθες τη Χαλκιδική, δήλωσε, από τα Νέα Μουδανιά, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος. .
  • Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Το κίνητρο, οι προσαγωγές και η… θεία δίκη. Η εξιχνίαση της δολοφονίας της Αμερικανίδας Suzanne Eaton αποτελεί μεγάλο στοίχημα για την ΕΛΑΣ που πλέον δουλεύει υπό συνθήκες απόλυτης μυστικότητας για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στην 60χρονη επιστήμονα και μητέρα δύο παιδιών .
  • Λέκκας σε ΣΚΑΪ για Χαλκιδική: Θα ξαναζήσουμε τέτοια καιρικά φαινόμενα (vid). «Μπαίνουμε σε μια δίνη συνεχών φαινομένων με μεγάλη ένταση» τόνισε .
Κόσμος
  • Βρετανία: Ιρανικά σκάφη επιχείρησαν να καταλάβουν βρετανικό τάνκερ . Οπλισμένα ιρανικά σκάφη αποπειράθηκαν να καταλάβουν βρετανικό δεξαμενόπλοιο στα στρατηγικής σημασίας ύδατα του Κόλπου χθες Τετάρτη, αλλά απωθήθηκαν από φρεγάτα του βρετανικού βασιλικού πολεμικού ναυτικού, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN. .
  • Εισαγγελέας -ΗΠΑ: Να επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης στον «Ελ Τσάπο» . Ο «Τσάπο», 62 ετών, κρατείται μετά την έκδοσή του από το Μεξικό, τον Ιανουάριο του 2017, σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας του Μανχάταν, το Μητροπολιτικό Σωφρονιστικό Κέντρο (Metropolitan Correctional Center, MCC) .
  • Κύμα κακοκαιρίας σε Ιταλία: Τραυματίες και χαλάζι μεγέθους πορτοκαλιού! (vid) . Δεκαοκτώ άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο στην πόλη Πεσκάρα στην Αδριατική με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, που προκλήθηκαν από χαλάζι μεγέθους πορτοκαλιού .
  • Ο Τραμπ απειλεί με σημαντική κλιμάκωση των κυρώσεων στο Ιράν. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε την Ισλαμική Δημοκρατία ότι «εμπλούτιζε κρυφά» ουράνιο για πολύ καιρό. .
  • Μήνυμα Τουσκ κατά της Τουρκίας μετά την κλιμάκωση με το Γιαβούζ. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παραπέμπει σε ενδεχόμενο κυρώσεων σε βάρος της Άγκυρας, καθώς επικαλείται αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, η οποία τον Ιούνιο ζήτησε εκπόνηση προτάσεων για ποινές έναντι της γειτονικής χώρας. .
Πολιτική
  • Αναβάλει το πρόγραμμα του ο Μητσοτάκης. Στις 12 ενημέρωση από Πέτσα. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνεται από το πρωί για τις συνέπειες του φονικού καιρικού φαινομένου στη Β.Ελλάδα .
  • Αντίστροφη Μέτρηση: Οι προκλήσεις και τα στοιχήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Στο στούντιο του ΣΚΑΪ βρέθηκαν η νέα υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, από το ΚΙΝΑΛ ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και ο βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 Κλέων Γρηγοριάδης. .
  • Αιφνιδιαστική επίσκεψη Κικίλια στον «Ευαγγελισμό». Ο κ. Βασίλης Κικίλιας έκανε πράξη αυτό που είπε κατά την παραλαβή του υπουργείου ότι θα επισκεφθεί τις δομές της υγείας για να διαπιστώσει ιδιοίς όμμασι την κατάσταση που επικρατεί. .
  • Ο Δημοσθένης Βεργής εξηγεί γιατί δεν βρήκε ούτε την ψήφο του στις εκλογές. Απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν ψήφισε ούτε ο ίδιος τον εαυτό του, παρά το γεγονός ότι η κατέβηκε με το κόμμα του «Έλληνες Οικολόγοι» ως υποψήφιος, επιχείρησε να δώσει μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 και της εκπομπής «Στιγμιότυπα» με τον Βασίλη Κουφόπουλο, ο Δημοσθένης Βεργής. .
Οικονομία
  • Τι θα περιλαμβάνει το πρώτο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Στις 30 Ιουλίου η κατάθεση στην Βουλή, ενώ έχουν αρχίσει οι επαφές με τους εταίρους. .
  • Τι απαντά η κυβέρνηση στην Άνγκελα Μέρκελ. Η κυβέρνηση θα επιμείνει στα σχέδιά της και δεν βλέπει κάποια ασυμφωνία ανάμεσα στις προθέσεις της και την δήλωση Μέρκελ για τους δημοσιονομικούς στόχους, ανέφεραν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου. .
  • Πρώτο «όχι» της Μέρκελ στις προτάσεις του Μητσοτάκη για χαλάρωση των στόχων. Δεύτερη αρνητική αντίδραση από τους εταίρους μετά το Eurogroup της Δευτέρας. .
  • Προς τα κάτω αναθεωρεί την ελληνική ανάπτυξη η Κομισιόν για το 2019. "Τα μέτρα του Μαΐου 2019 θα δώσουν κάποια βραχυπρόθεσμη ώθηση στην οικονομία, υπό την προϋπόθεση της εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων", δήλωσε ο Π. Μοσκοβισσί. .
  • Τι αλλάζει στις πληρωμές με κάρτα από τις 14 Σεπτεμβρίου. Οι νέες απαιτήσεις ασφαλείας ορίζουν, μεταξύ άλλων, τη χρήση του κωδικού (PIN) για την ολοκλήρωση ανέπαφων συναλλαγών, όταν υπερβαίνουν ένα συγκεκριμένο ποσό ή αριθμό .
Αθλητισμός
  • Ο Φέντερερ γράφει ιστορία και ετοιμάζεται για καυτό ημιτελικό με Ναδάλ. Φέντερερ, Ναδάλ και Ντζόκοβιτς, η «αγία τριάδα» του ανδρικού τένις, έχει φτάσει στην τελική τετράδα του Γουίμπλεντον. .
  • Παίκτης υπέστη ρατσιστική επίθεση κι έφυγε κλαίγοντας από το γήπεδο. Σκηνές που δεν ανήκουν σε αγωνιστικούς χώρους. .
  • Μπάσκετ: «Βόμβα» Φριντέτ στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε θετικά στην πρόταση των «πράσινων» και το μόνο που απομένει είναι να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός. .
  • Αυγενάκης: Το υφυπουργείο Αθλητισμού ήταν επιλογή μου. Ο Γιώργος Βασιλειάδης «παρέδωσε» το υφυπουργείο Αθλητισμού στον Λευτέρη Αυγενάκη, με τον Ηρακλειώτη βουλευτή να δηλώνει πως το συγκεκριμένο πόστο αποτέλεσε δική του επιλογή. .
  • Η Βραζιλία κατέκτησε το Copa America . Χάρη στην ποιότητα και την κλάση των παικτών της, η Βραζιλία νίκησε 3-1 το Περού στον τελικό του Copa America που διοργάνωσε και κατέκτησε το ένατο τρόπαιο στην ιστορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου