Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019

Ρώσος πρέσβης για τουρκικές προκλήσεις: Ανησυχούμε για κλιμάκωση στην Αν. Μεσόγειο

Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2019

«Ανησυχούμε για την κλιμάκωση της κατάστασης στην ανατολική Μεσόγειο» είπε ο κ. Μασλόβ αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών και στο ζήτημα των S-400.

Ρώσος πρέσβης για τουρκικές προκλήσεις: Ανησυχούμε για κλιμάκωση στην Αν. Μεσόγειο | tovima.gr
Την ανησυχία της Ρωσίας για ενδεχόμενη κλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο εξέφρασε ο ρώσος πρέσβης στην Αθήνα, Αντρέι Μασλόβ, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Απαντώντας σε ερώτηση για την ένταση που παρατηρείται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, είπε ότι οποιαδήποτε δραστηριότητα πρέπει να είναι σε συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο και εξέφρασε την ελπίδα ότι όλες οι εμπλεκόμενες χώρες, «δεν θα κάνουν βήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην περαιτέρω ένταση στην περιοχή και δεν θα δημιουργήσουν επιπρόσθετα εμπόδια για την επίλυση του Κυπριακού».
«Ανησυχούμε για την κλιμάκωση της κατάστασης στην ανατολική Μεσόγειο» είπε ο κ. Μασλόβ.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην προμήθεια των πυραυλικών συστημάτων S-400 από την Τουρκία και την διαμάχη που έχει προκληθεί με τις ΗΠΑ, λέγοντας πως «η Ρωσία δεν παραβιάζει καμία διεθνή συμφωνία στον τομέα των εξοπλισμών. Αυτά τα συστήματα έχουν εντελώς αμυντικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν κανέναν κίνδυνο για την Ελλάδα, η οποία διαθέτει τα ρωσικά συστήματα S-300».
Οσο για τη συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε ότι «η επίλυση του παλιού ονοματολογικού θέματος άνοιξε τον δρόμο στην βεβιασμένη ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην βορειοατλαντική συμμαχία και βεβαίως αυτή η πορεία δεν θα συμβάλει στην ασφάλεια και στη σταθεροποίηση της κατάστασης στα Βαλκάνια».
«Γενικά τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τις προσπάθειες ορισμένων χωρών να δημιουργήσουν μια νέα τάξη πραγμάτων, που δεν βασίζεται στο διεθνές δίκαιο αλλά σε κανόνες που οι ίδιες οι χώρες δημιουργούν και μετά παρουσιάζουν ως άποψη της διεθνούς κοινότητας. Εμείς απορρίπτουμε τις θέσεις ότι η Ρωσία θέλει δήθεν να επιβάλει την επιρροή της στα Βαλκάνια, εμείς επιθυμούμε την ανάπτυξη των σχέσεων με όλες τις βαλκανικές χώρες σε διμερές επίπεδο και είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε τις σχέσεις αυτές, στον βαθμό που οι χώρες αυτές το επιθυμούν» πρόσθεσε ο κ. Μασλόβ.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου