Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Επανακαταμέτρηση ψήφων στο δήμο Ήλιδας!



Στηρίζει Χρ. Χριστοδουλόπουλο τη δεύτερη Κυριακή ο Δ. Κράλλης

Σε επανακαταμέτρηση ψήφων στο δήμο Ήλιδας προχωρά σήμερα το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας, μετά την ένσταση που υπέβαλε χθες ο Γιάννης Λυμπέρης, προκειμένου να κατακυρωθεί το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι χάθηκε η εκλογή της πρώτης Κυριακής για μόλις 15 ψήφους!
Μετά τον Γιάννη Λυμπέρη ένσταση για επανακαταμέτρηση ψήφων κατέθεσε και ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και σήμερα αναμένεται να ανοίξουν οι σάκοι και των 80 εκλογικών τμημάτων του δήμου Ήλιδας και να γίνει καταμέτρηση εκ νέου.
Στο μεταξύ, χθες ο Δημήτρης Κράλλης εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στην παράταξη του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:  «​Ο Δημοκρατικός Δήμος Ήλιδας, αφότου επέλεξε με την ψήφο του τους Δημοτικούς Συμβούλους που επιθυμεί να τον εκπροσωπήσουν, την Κυριακή 2 Ιουνίου καλείται να επιλέξει και τον Δήμαρχο που θα εγγυηθεί την ευρύτερη δυνατή συνεργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο.
​Η παράταξη Λυμπέρη δεν έχει την πλειοψηφία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό δεν αλλάζει. Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου βρίσκεται απέναντί του, άρα ακόμα και αν κέρδιζε στις εκλογές στις 2 Ιουνίου θα ήταν ένας Δήμαρχος χωρίς εξουσία, γι’ αυτό όσα υπόσχεται και διαδίδει είναι αβάσιμα.
​Η δική μας δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ» έδωσε τη μάχη με καθαρό δημόσιο λόγο και ασυμβίβαστη αντίθεση με την παράταξη Λυμπέρη και όσα αυτός και ο στενός ηγετικός του πυρήνας εκφράζουν τα τελευταία 21 χρόνια στον Δήμο μας.
​Είναι σαφές ότι η πολιτική μας αισθητική, αλλά και οι προγραμματικές μας θέσεις μπορούν να βρεθούν σε σύγκλιση μόνο με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ» ΤΟΥ Δημάρχου Ήλιδας.
​Εμείς σε αυτή τη κρίσιμη μάχη για το μέλλον της πόλης μας παίρνουμε ανοιχτά θέση απέναντι στη συντήρηση, στηρίζουμε ανοιχτά τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, συγκροτούμε ένα πλατύ μέτωπο θετικών δυνάμεων του Δήμου Ήλιδας και βαδίζουμε για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής».
Χθες πάντως με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού του Μαριάννα Μητροπούλου, διαχώρισε την θέση της και ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Γιάννη Λυμπέρη.
Από την πλευρά του Άγγελου Κολόσακα δεν έχει εκδοθεί κάποια ανακοίνωση για το τι θα πράξει την ερχόμενη Κυριακή.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου