Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Επανακαταμέτρηση ψήφων στο δήμο Ήλιδας!Στηρίζει Χρ. Χριστοδουλόπουλο τη δεύτερη Κυριακή ο Δ. Κράλλης

Σε επανακαταμέτρηση ψήφων στο δήμο Ήλιδας προχωρά σήμερα το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας, μετά την ένσταση που υπέβαλε χθες ο Γιάννης Λυμπέρης, προκειμένου να κατακυρωθεί το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι χάθηκε η εκλογή της πρώτης Κυριακής για μόλις 15 ψήφους!
Μετά τον Γιάννη Λυμπέρη ένσταση για επανακαταμέτρηση ψήφων κατέθεσε και ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και σήμερα αναμένεται να ανοίξουν οι σάκοι και των 80 εκλογικών τμημάτων του δήμου Ήλιδας και να γίνει καταμέτρηση εκ νέου.
Στο μεταξύ, χθες ο Δημήτρης Κράλλης εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στην παράταξη του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:  «​Ο Δημοκρατικός Δήμος Ήλιδας, αφότου επέλεξε με την ψήφο του τους Δημοτικούς Συμβούλους που επιθυμεί να τον εκπροσωπήσουν, την Κυριακή 2 Ιουνίου καλείται να επιλέξει και τον Δήμαρχο που θα εγγυηθεί την ευρύτερη δυνατή συνεργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο.
​Η παράταξη Λυμπέρη δεν έχει την πλειοψηφία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό δεν αλλάζει. Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου βρίσκεται απέναντί του, άρα ακόμα και αν κέρδιζε στις εκλογές στις 2 Ιουνίου θα ήταν ένας Δήμαρχος χωρίς εξουσία, γι’ αυτό όσα υπόσχεται και διαδίδει είναι αβάσιμα.
​Η δική μας δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ» έδωσε τη μάχη με καθαρό δημόσιο λόγο και ασυμβίβαστη αντίθεση με την παράταξη Λυμπέρη και όσα αυτός και ο στενός ηγετικός του πυρήνας εκφράζουν τα τελευταία 21 χρόνια στον Δήμο μας.
​Είναι σαφές ότι η πολιτική μας αισθητική, αλλά και οι προγραμματικές μας θέσεις μπορούν να βρεθούν σε σύγκλιση μόνο με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ» ΤΟΥ Δημάρχου Ήλιδας.
​Εμείς σε αυτή τη κρίσιμη μάχη για το μέλλον της πόλης μας παίρνουμε ανοιχτά θέση απέναντι στη συντήρηση, στηρίζουμε ανοιχτά τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, συγκροτούμε ένα πλατύ μέτωπο θετικών δυνάμεων του Δήμου Ήλιδας και βαδίζουμε για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής».
Χθες πάντως με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού του Μαριάννα Μητροπούλου, διαχώρισε την θέση της και ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Γιάννη Λυμπέρη.
Από την πλευρά του Άγγελου Κολόσακα δεν έχει εκδοθεί κάποια ανακοίνωση για το τι θα πράξει την ερχόμενη Κυριακή.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου