Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Οι 3 όροι του Καραμανλή: Αρχηγός υπό αίρεση ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η δήλωση Καραμανλή στην προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στο Περιστέρι, που εκλήφθηκε ως υποστήριξη στον Κυρ. Μητσοτάκη, μόνο ως τέτοια δεν μπορεί να εννοηθεί. Ο πρώην πρωθυπουργός, με τη δήλωσή του, μπορεί να εκφράζει την υποστήριξη στο κόμμα που ο θείος του ίδρυσε, ωστόσο, θέτει 3 πολύ συγκεκριμένους όρους για την επόμενη μέρα της ΝΔ, με τους οποίους θέτει υπό αίρεση τόσο την ηγεσία του κ. Μητσοτάκη όσο και το περιεχόμενο της πολιτικής και την γραμμή του κόμματος.
Συγκεκριμένα, εάν διαβάσει κανείς προσεκτικά πίσω από τις γραμμές, ο κ. Καραμανλής
-Πρώτον, θέτει ως επιτακτικό καθήκον μια «καθαρή νίκη» για τη ΝΔ. Βάζει δηλαδή πού ψηλά τον πήχη και καλεί τον κ. Μητσοτάκη να τον περάσει. Αυτό σημαινει απλά, πως εάν δεν πετύχει μια καθαρή νίκη, τότε όλα είναι ανοικτά, καθώς ο αρχηγός θα έχει αποδειχθεί πολύ λίγος για τις απαιτήσεις των καιρών…
Δεύτερον, επιχειρεί να επιβάλει στην ατζέντα του κόμματος την και στην ατζέντα του αρχηγού, την έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης», η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την άκρατο νεοφιλελευθερισμό του κ. Μητσοτάκη. Με άλλα λόγια, του λέει, δεν μπορείς να απειλείς την κοινωνία και τους εργαζόμενους με μέτρα που πλήττουν την κοινωνική συνοχή.
Και Τρίτον, ζητά από τον αρχηγό σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χειρισμό των εθνικών θεμάτων, σε συνέχεια των επιφυλάξεων του και για την στάση που κράτησε για τη Β. Μακεδονία.
Προφανώς, εάν οι παραπάνω όροι δεν τηρηθούν, δημιουργείται πολιτικό πρόβλημα που οδηγεί εμμέσως πλην σαφώς στην αμφισβήτηση του κ. Μητσοτάκη και της πολιτικής στρατηγικής που ακολουθεί και η ποία έχει εξοργίσει πολλούς καραμανλικούς και οπαδούς της παλιάς καλής λαϊκής δεξιας.
Η πλήρης δήλωση του κ. Καραμανλή, έχει ως εξής:
«Είμαστε όλοι εδώ συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελική ευθεία για μια καθαρή νίκη. Μια νίκη που οδηγεί στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στη γειτονιά μας. Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξή μας, η ΝΔ, μπορεί να διασφαλίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου