Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Κυριακή, 26 Μαΐου, 2019


  • Λαμία: Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία με 14 λεωφορεία (VIDEO). Το κονβόι των γαμήλιων λεωφορείων πέρασε μέσα από το κέντρο της πόλης και όπως ήταν φυσικό έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. .
  • Πέθανε ο θρυλικός παλαιστής «Σαμψών» (VIDEO). Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 90 ετών άφησε ο παλαιστής Γιάννης Κεσκελίδης, που έμεινε στην ιστορία με το όνομα «Σαμψών». .
  • Τι ισχύει για την ψήφο των ετεροδημοτών. Διευκρινίσεις για το που ψηφίζουν οι ετεροδημότες σε αυτές τις εκλογές έδωσε με δήλωσή του ο γενικός γραμματείας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης. .
  • Συνελήφθη 22χρονος για παράνομη μεταφορά 8 μεταναστών. Για παράνομη μεταφορά μεταναστών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ένας 22χρονος οδηγός αυτοκινήτου. .
  • Σύλληψη 24χρονου στη Γλυφάδα για διαρρήξεις. Ένας 24χρονος συνελήφθη, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, γιατί μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μονοκατοικία στην ίδια περιοχή. .
Κόσμος
  • Στη δημοσιότητα 2 νέες φωτογραφίες του υπόπτου για την έκρηξη στη Λιόν. Νέες φωτογραφίες του βασικού υπόπτου για την έκρηξη που σημειώθηκε την Παρασκευή στη Λιόν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 13 άνθρωποι, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η γαλλική αστυνομία. .
  • Περισσότεροι από 640.000 Κύπριοι καλούνται στην ευρωκάλπη. Συνολικά 641.181 εγγεγραμμένοι εκλογείς καλούνται την Κυριακή να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε 1.095 εκλογικά κέντρα, στην Κύπρο, για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. .
  • Γαλλία: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων». Ο σκληρός πυρήνας των "Κίτρινων Γιλέκων" συνέχισε και σήμερα τις κινητοποιήσεις του στη Γαλλία, για 28η εβδομάδα, παραμονή των ευρωεκλογών που θεωρούνται κρίσιμο τεστ για τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν. .
  • Ορειβάτης βρέθηκε ζωντανή σε χαράδρα μετά από 15 ημέρες. Μια 35χρονη γυναίκα από τη Χαβάη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί εδώ και 15 ημέρες, αφότου ξεκίνησε για πεζοπορία σε ένα δάσος, βρέθηκε ζωντανή στο βάθος μιας χαράδρας, χάρη σε μια ευρεία κινητοποίηση για τον εντοπισμό της. .
  • Γιατί η Νορβηγία θεωρείται η χώρα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων; (VIDEO). Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή στη Νορβηγία, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει οικονομικά κίνητρα και πολλαπλά οφέλη στους οδηγούς. .
Πολιτική
  • Σε αναμμένα κάρβουνα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το αποτέλεσμα της κάλπης. Τα στρατηγεία της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν στηθεί και αναμένουν το αποτέλεσμα της τριπλής κάλπης που θα κρίνει και τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας και τα επόμενα βήματα των Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη. .
  • Τα ελληνικά κόμματα των ευρωεκλογών και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Διαβάστε αναλυτικά τα ψηφοδέλτια των κομμάτων και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές .
  • Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές της Κυριακής. Οι κάλπες για τις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές θα είναι ανοιχτές από αύριο στις 7:00 το πρωί έως τις 07:00 το απόγευμα. .
  • Ακάρ: Περιμένουμε σεβασμό των δικαιωμάτων μας στην ανατολική Μεσόγειο. Για «προκλητικές ενέργειες» και «ανεύθυνες δηλώσεις» για το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο κάνει λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Χουλούσι Ακάρ, ο οποίος επαναλαμβάνει ότι η Άγκυρα αναμένει σεβασμό των δικαιωμάτων της στην περιοχή. .
  • Επίσκεψη Δ. Κουτσούμπα στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Περιστέρι. Ο γγ του ΚΚΕ παρακάθισε στο καθιερωμένο, πριν την Κυριακή των εκλογών, γεύμα με στελέχη του ΚΚΕ, όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, υποψήφιους με την «Λαϊκή Συσπείρωση» για τους δήμους και την Περιφέρεια, προσωπικότητες από τον χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού και δημοσιογράφους. .
Οικονομία
  • ΑΑΔΕ: 12 φορο-παραβάσεις στο εστιατόριο της Μυκόνου με τα «χρυσά» καλαμάρια. Κατά τον έλεγχο, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν 12 φορολογικές παραβάσεις. .
  • Και επιστροφές φόρων προεκλογικά. Δύο ημέρες πριν την Κυριακή των εκλογών η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε πως αρχίζει να πιστώνει επιστροφές σε δεκάδες χιλιάδες δικαιούχους. .
  • Η Ελλάδα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις δυσκολίες λέει ο Σόιμπλε. Η διαδικασία μεταρρυθμίσεων δεν ήταν εύκολη για την Ελλάδα και εξακολουθεί να είναι δύσκολη, τονίζει ο κος Σόιμπλε. .
  • Την κόντρα Κίνας - ΗΠΑ πληρώνουν ξένες εταιρείες. Η κλιμάκωση της εμπορικής διένεξης ΗΠΑ-Κίνας έχει άμεσες επιπτώσεις τόσο σε αμερικανικές, όσο και ευρωπαϊκές εταιρίες, όπως δείχνουν σφυγμομετρήσεις στα εμπορικά επιμελητήρια των ΗΠΑ και της ΕΕ στο Πεκίνο. .
  • Πότε θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα και το ΚΕΑ. Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), η Β' διμηνιαία δόση του 2019 αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο και υπολογίστηκε, βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που δηλώθηκαν στο Α21 του 2019 και σύμφωνα με την τελευταία εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση. Σ .
Αθλητισμός
  • NBA: Με την πλάτη στον τοίχο Γιάννης και Μπακς. Κορυφαίος για τους νικητές ο Κογουάι Λέοναρντ με 35 πόντους, 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ενώ παίκτης-κλειδί ήταν ο Φρεντ ΦανΒλίτ με 21 πόντους και 7/9 τρίποντα. .
  • Ο «Μίδας» του ΝΒΑ θα γίνει ο Αντετοκούνμπο. Την ευκαιρία να τινάξει την... μπάνκα του ΝΒΑ στο αέρα έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μετά τη σημερινή ανάδειξή του -για πρώτη φορά στην καριέρα του- στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν απέκτησε το δικαίωμα να υπογράψει το 2020 supermax συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς και να γίνει ο παίκτης με το μεγαλύτερο σε οικονομικό επίπεδο στην ιστορία του ΝΒΑ! .
  • NBA: Χάνει τους πρώτους τελικούς ο Ντουράντ. Ένα αιγυπτιακό δικαστήριο διέταξε την Πέμπτη την αποφυλάκιση του δημοσιογράφου του τηλεοπτικού δικτύου Al-Jazeera Μαχμούντ Χουσέιν, ο οποίος παρέμεινε για παραπάνω από δύο χρόνια προφυλακισμένος, δήλωσαν ο δικηγόρος του και μια δικαστική πηγή. .
  • NBA: Και στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς ο Αντετοκούνμπο. Ο... χορός των διακρίσεων για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς μέχρι την απόλυτη ανταμοιβή της εξαιρετικής χρονιάς που διανύει, τον τίτλο του MVP στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. .
  • Και με την βούλα υποβιβασμός στην Α2 για τον Ολυμπιακό. Τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2 ανακοίνωσε και τυπικά ο ΕΣΑΚΕ, μετά την απόφασή του να μην αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου