Παράλληλα, οι «θρύλοι» του Ολυμπιακού χαρακτήρισαν απαράδεκτες τις τοποθετήσεις των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κκ. Βίτσα και Μαμάκου, οι οποίοι κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές και συγκεκριμένα στον Δήμο του Πειραιά με τον συνδυασμό του Νίκου Βλαχάκου.
«Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί απέναντι σε ανθρώπους και οικογένειες που έχουν γράψει την δίκη τους ιστορία, μια ιστορία γεμάτη αγάπη και προσφορά για την πόλη του Πειραιά», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Διαβάσαμε με έκπληξη αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον κύριο Βλαχάκο, όπως ο κύριος Βίτσας, ο κύριος Μαμάκος και αρκετοί άλλοι.
Θα έπρεπε, το λιγότερο, να είναι πιο προσεκτικοί όταν αναφέρονται σε ανθρώπους που έχουν γράψει την ιστορία του Θρύλου του Ελληνικού Αθλητισμού και έχουν προσφέρει δόξα στην πόλη, η οποία είναι ταυτισμένη με τον Σύλλογο.
Επίσης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί απέναντι σε ανθρώπους και οικογένειες που έχουν γράψει την δίκη τους ιστορία, μια ιστορία γεμάτη αγάπη και προσφορά για την πόλη του Πειραιά. Η δεδομένη στήριξη μας στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη και στον ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι ο εγγυητής του Συλλόγου μας αλλά και της πόλης του Πειραιά, δεν πρέπει να οδηγεί σε τέτοιες απαράδεκτες τοποθετήσεις.
Θα περιμέναμε το λιγότερο μια συγγνώμη από τον κύριο Βλαχάκο και από όσους εξέφρασαν θέσεις και απόψεις απαράδεκτες και προσβλητικές για Θρύλους του Ολυμπιακού και της πόλης. Μας κάνει δε, αλγεινή εντύπωση ότι αυτές οι θέσεις εκφράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ανθρώπους που όταν μας δείτε στο δρόμο ζητάτε αυτόγραφα και φωτογραφίες μαζί μας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΡΙΒΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π».
TA NEA