Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Οριστικό: 7 Ιουλίου οι εκλογές


Επεκτείνει κατά μία εβδομάδα το χρόνο στην πρωθυπουργική καρέκλα ο Αλέξης.  Τα έβαλε με «θεούς και δαίμονες» για την ήττα στις εκλογές «δημοψήφισμα» που έγιναν προχθές.  Φταίει ο λαός που δεν τον ψήφισε;   

Την Κυριακή 7η Ιουλίου θα στηθούν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές όπως αποκαλύπτει το News 24/7 και ο Βασίλης Σκουρής ο οποίος μετέδωσε την είδηση στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε επικοινωνία με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου και κατέληξαν στο να προτείνουν την Κυριακή 7 Ιουλίου ως ημέρα εθνικών εκλογών, καθώς 2 Ιουλίου λήγουν οι εξετάσεις των πανελλαδικών.
Ακολούθησε επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία. Οι δυο τους θα έχουν και συνάντηση μετά τον Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της επόμενης Κυριακής.
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, το βράδυ της Κυριακής και θα ζητήσει τη διάλυση της βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών για σοβαρό εθνικό λόγο. Τις εκλογές θα διεξαγάγει η παρούσα κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου