Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Αλέξης Τσίπρας από το Σύνταγμα: Την Κυριακή ψηφίζουμε για τη ζωή μας (βίντεο)


«ΑΠΕ-ΜΠΕ» 


(AP Photo/Thanassis Stavrakis)
ΑΘΗΝΑ. Τα βασικά διλήμματα των ευρωεκλογών έθεσε εμφατικά ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Σύνταγμα, την οποία χαρακτήρισε “ξέσπασμα δημοκρατίας και αξιοπρέπειας, λαϊκό ξέσπασμα αυτοπεποίθησης, ελπίδας και ανατροπής”.
“Συγκέντρωση που δεν θύμιζε ευρωεκλογές”
Απευθυνόμενος στους χιλιάδες που είχαν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος μπροστά από τη εξέδρα και συμμετείχαν σε μία συγκέντρωση που όπως χαρακτηριστικά είπε δεν θύμιζε συγκέντρωση ευρωεκλογών ζήτησε “τη δύναμη για να μη μπορέσει κανείς να μας εκβιάσει και να ακυρώσει τα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών”.


Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις και κάνοντας την σύγκριση με τη ΝΔ είπε: “Δεν μπορούν να κάνουν μία ανοικτή συγκέντρωση. Οι δικές μας συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα αποδεικνύουν ότι ο ελληνικός λαός δεν θα γυρίσει πίσω, ότι η Ελλάδα των πολλών είναι η καλύτερη δημοσκόπηση των δημοσκοπήσεων”. Συνεχίζοντας μέσα σε έντονο χειροκρότημα είπε ότι “εμείς έχουμε μάθει να χάνουμε στις δημοσκοπήσεις αλλά να κερδίζουμε τις καρδιές των πολλών που μας δίνουν έμπνευση να συνεχίσουμε. Εμείς δεν βασιζόμαστε στους ολιγάρχες και τους μιντιάρχες και σε εκείνους που έχουν τα πολλά λεφτά αλλά στο λαό”. Απαντώντας στο σύνθημα “ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά”, ο κ. Τσίπρας είπε ότι “αυτό το σύνθημα πρέπει να πάει σε κάθε σπίτι”. Έντονο ήταν το χειροκρότημα των συγκεντρωμένων κάθε φορά που αναφερόταν στα μέτρα.
Κλείνοντας την συγκέντρωση και υπό τους ήχους του Bella Ciao κάλεσε τους τρεις βασικούς υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών. Την Ρένα Δούρου για την οποία ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να της δώσουν τη δύναμη να συνεχίσει το έργο της για μία κόμη τετραετία. Επίσης το Νάσο Ηλιόπουλο λέγοντας ότι θα γίνει ο νεότερος δήμαρχος της Αθήνας και τον Νίκο Μπελαβίλα ζητώντας την στήριξη του κόσμου για να γυρίσει το λιμάνι στο δημοκρατικό μονοπάτι.
Πάρτε την ζωή και την αξιοπρέπεια στα χέρια σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου