Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Αλέξης Τσίπρας από το Σύνταγμα: Την Κυριακή ψηφίζουμε για τη ζωή μας (βίντεο)


«ΑΠΕ-ΜΠΕ» 


(AP Photo/Thanassis Stavrakis)
ΑΘΗΝΑ. Τα βασικά διλήμματα των ευρωεκλογών έθεσε εμφατικά ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Σύνταγμα, την οποία χαρακτήρισε “ξέσπασμα δημοκρατίας και αξιοπρέπειας, λαϊκό ξέσπασμα αυτοπεποίθησης, ελπίδας και ανατροπής”.
“Συγκέντρωση που δεν θύμιζε ευρωεκλογές”
Απευθυνόμενος στους χιλιάδες που είχαν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος μπροστά από τη εξέδρα και συμμετείχαν σε μία συγκέντρωση που όπως χαρακτηριστικά είπε δεν θύμιζε συγκέντρωση ευρωεκλογών ζήτησε “τη δύναμη για να μη μπορέσει κανείς να μας εκβιάσει και να ακυρώσει τα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών”.


Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις και κάνοντας την σύγκριση με τη ΝΔ είπε: “Δεν μπορούν να κάνουν μία ανοικτή συγκέντρωση. Οι δικές μας συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα αποδεικνύουν ότι ο ελληνικός λαός δεν θα γυρίσει πίσω, ότι η Ελλάδα των πολλών είναι η καλύτερη δημοσκόπηση των δημοσκοπήσεων”. Συνεχίζοντας μέσα σε έντονο χειροκρότημα είπε ότι “εμείς έχουμε μάθει να χάνουμε στις δημοσκοπήσεις αλλά να κερδίζουμε τις καρδιές των πολλών που μας δίνουν έμπνευση να συνεχίσουμε. Εμείς δεν βασιζόμαστε στους ολιγάρχες και τους μιντιάρχες και σε εκείνους που έχουν τα πολλά λεφτά αλλά στο λαό”. Απαντώντας στο σύνθημα “ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά”, ο κ. Τσίπρας είπε ότι “αυτό το σύνθημα πρέπει να πάει σε κάθε σπίτι”. Έντονο ήταν το χειροκρότημα των συγκεντρωμένων κάθε φορά που αναφερόταν στα μέτρα.
Κλείνοντας την συγκέντρωση και υπό τους ήχους του Bella Ciao κάλεσε τους τρεις βασικούς υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών. Την Ρένα Δούρου για την οποία ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να της δώσουν τη δύναμη να συνεχίσει το έργο της για μία κόμη τετραετία. Επίσης το Νάσο Ηλιόπουλο λέγοντας ότι θα γίνει ο νεότερος δήμαρχος της Αθήνας και τον Νίκο Μπελαβίλα ζητώντας την στήριξη του κόσμου για να γυρίσει το λιμάνι στο δημοκρατικό μονοπάτι.
Πάρτε την ζωή και την αξιοπρέπεια στα χέρια σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου