Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Μαλαισία: Αστυνομικοί θα κάνουν τους σερβιτόρους για να τσακώσουν όσους δεν νηστεύουν στο Ραμαζάνι


Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2019
Επιχείρηση που περιλαμβάνει αστυνομικούς να υποδύονται τους σερβιτόρους ή τους μάγειρες ξεκίνησε στη Μαλαισία προκειμένου να εντοπιστούν Μουσουλμάνοι που δεν τηρούν τη νηστεία για το Ραμαζάνι.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν συνολικά 32 μυστικοί αστυνομικοί, σύμφωνα με τους New Straits Times.
Το Ραμαζάνι απαιτεί από τους Μουσουλμάνους να απέχουν από το φαγητό από την αυγή του ηλίου μέχρι τη δύση του.
Η ομάδα θα δράσει την επαρχία Σεγκαμάτ στην ανατολική Μαλαισία και θα βάλει στο στόχαστρο 185 εστιατόρια.
Οι περισσότεροι από τους αστυνομικούς θα υποδυθούν τους σερβιτόρους με εξαίρεση δύο συναδέλφους τους που επελέγησαν να κάνουν την παρακολούθηση από την κουζίνα καθώς κρίθηκε ότι είναι καλοί στην παρασκευή σπεσιαλιτέ της Μαλαισιίας.
«Οι αστυνομικοί που έχουν επιλεγεί γνωρίζουν επίσης καλά Πακιστανικά και Ινδικά και έτσι θα τους πιστέψουν ώστε να τους προσλάβουν για να μαγειρεύουν και να σερβίρουν» εξήγησε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου που πήρε τη σχετική απόφαση.
Όσοι Μουσουλμάνοι εντοπιστούν να παραγγέλνουν φαγητό κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φωτογραφίζονται και τα καρέ θα στέλνονται στις τοπικές θρησκευτικές αρχές για τα περαιτέρω.
Η ποινή που τους περιμένει είναι είτε έως έξι μήνες φυλάκιση είτε πρόστιμο 240 δολαρίων ή και τα δύο. 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου