Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Μήνυμα Χρ. Χριστοδουλόπουλου για τον δεύτερο γύρο των εκλογώνΤρίτη, 28 Μαΐου, 2019

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,
Την Κυριακή 26 Μαΐου τα ψέματα και το χρήμα κέρδισαν μια προσωρινή νίκη στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Ο λαός επέλεξε ήδη όλους τους δημοτικούς συμβούλους της προτίμησής του. Την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, οι πολίτες του Δήμου Ήλιδας καλούνται να επιλέξουν τον Δήμαρχο. Αυτόν που θα ηγηθεί των σχημάτων συνεργασίας που κατέστησε αναγκαία η εκλογή με την απλή αναλογική.
Να επιλέξουν αν θέλουν για Δήμαρχό τους αυτόν που κατέστρεψε τον Δήμο ή αυτόν που έσωσε τον Δήμο. Αυτόν που τους γέμισε με ψεύτικες υποσχέσεις ή αυτόν που τους λέει αλήθειες.
Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Η ψήφος καθεμιάς και καθενός, την Κυριακή, σηματοδοτεί και την ατομική του ευθύνη. Να έχετε κατά νου πως ο πρώτος συνδυασμός δεν έχει την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων και, ως εκ τούτου, σας προτρέπω να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ό,τι σας λέει και ό,τι σας τάζει.
Ο «Θεός της Ήλιδας», παρά τα 900 άκυρα ψηφοδέλτια που αλλοίωσαν την εικόνα του τελικού αποτελέσματος κυρίως σε βάρος του συνδυασμού μας, προνόησε να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ας μην αφήσουμε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία να πάει χαμένη και να επιστρέψει το «χθες».
Την Κυριακή 2 Ιουνίου ψηφίζουμε θετικά και στέλνουμε μήνυμα ότι δεν ξεπουλιόμαστε, δεν φοβόμαστε και ξέρουμε να προστατεύουμε τη Δημοκρατία μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηθική και τις αξίες των συμπολιτών μας.
Την Κυριακή στηρίζουμε την πλατιά πλειοψηφία, που εγγυώμαι πως θα σχηματιστεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Σας κοιτάζω στα μάτια και ζητώ τη θετική σας ψήφο.
Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Δήμαρχος Ήλιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου