Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Μήνυμα Χρ. Χριστοδουλόπουλου για τον δεύτερο γύρο των εκλογών



Τρίτη, 28 Μαΐου, 2019

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,
Την Κυριακή 26 Μαΐου τα ψέματα και το χρήμα κέρδισαν μια προσωρινή νίκη στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Ο λαός επέλεξε ήδη όλους τους δημοτικούς συμβούλους της προτίμησής του. Την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, οι πολίτες του Δήμου Ήλιδας καλούνται να επιλέξουν τον Δήμαρχο. Αυτόν που θα ηγηθεί των σχημάτων συνεργασίας που κατέστησε αναγκαία η εκλογή με την απλή αναλογική.
Να επιλέξουν αν θέλουν για Δήμαρχό τους αυτόν που κατέστρεψε τον Δήμο ή αυτόν που έσωσε τον Δήμο. Αυτόν που τους γέμισε με ψεύτικες υποσχέσεις ή αυτόν που τους λέει αλήθειες.
Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Η ψήφος καθεμιάς και καθενός, την Κυριακή, σηματοδοτεί και την ατομική του ευθύνη. Να έχετε κατά νου πως ο πρώτος συνδυασμός δεν έχει την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων και, ως εκ τούτου, σας προτρέπω να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ό,τι σας λέει και ό,τι σας τάζει.
Ο «Θεός της Ήλιδας», παρά τα 900 άκυρα ψηφοδέλτια που αλλοίωσαν την εικόνα του τελικού αποτελέσματος κυρίως σε βάρος του συνδυασμού μας, προνόησε να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ας μην αφήσουμε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία να πάει χαμένη και να επιστρέψει το «χθες».
Την Κυριακή 2 Ιουνίου ψηφίζουμε θετικά και στέλνουμε μήνυμα ότι δεν ξεπουλιόμαστε, δεν φοβόμαστε και ξέρουμε να προστατεύουμε τη Δημοκρατία μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηθική και τις αξίες των συμπολιτών μας.
Την Κυριακή στηρίζουμε την πλατιά πλειοψηφία, που εγγυώμαι πως θα σχηματιστεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Σας κοιτάζω στα μάτια και ζητώ τη θετική σας ψήφο.
Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Δήμαρχος Ήλιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου