Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Υπόθεση Ζαφειρόπουλου: Συνελήφθη στην Αλβανία ο δεύτερος ύποπτος για τη δολοφονία του δικηγόρου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Συνελήφθη στην Αλβανία, ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Ενο Μάτα.
Ο «Φτερωτός Μαραντόνα», όπως είναι το παρατσούκλι του, συνελήφθη από τις αλβανικές αρχές μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς σε χωριό μεταξύ Αυλώνας και Φίερι. Μαζί του ήταν και δεύτερο άτομο, το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα.
Ο Μάτα, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέει την επίθεση εναντίον του με τις ποινικές υποθέσεις που εκκρεμούν εις βάρος του στην Ελλάδα.
Αναζητείται από το φθινόπωρο του 2017 οπότε και ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δύο δράστες της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου, ενώ έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη του. Εκτοτε έχει διαπράξει ληστείες στην Ελλάδα και έχει αφήσει σημείωμα που έλεγε ότι δεν είχε συμμετοχή στο φόνο.
Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ενημερωθεί επισήμως για τη σύλληψη του Αλβανού, αλλά πληροφορίες την επιβεβαιώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου