Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Υπόθεση Ζαφειρόπουλου: Συνελήφθη στην Αλβανία ο δεύτερος ύποπτος για τη δολοφονία του δικηγόρου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Συνελήφθη στην Αλβανία, ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Ενο Μάτα.
Ο «Φτερωτός Μαραντόνα», όπως είναι το παρατσούκλι του, συνελήφθη από τις αλβανικές αρχές μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς σε χωριό μεταξύ Αυλώνας και Φίερι. Μαζί του ήταν και δεύτερο άτομο, το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα.
Ο Μάτα, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέει την επίθεση εναντίον του με τις ποινικές υποθέσεις που εκκρεμούν εις βάρος του στην Ελλάδα.
Αναζητείται από το φθινόπωρο του 2017 οπότε και ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δύο δράστες της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου, ενώ έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη του. Εκτοτε έχει διαπράξει ληστείες στην Ελλάδα και έχει αφήσει σημείωμα που έλεγε ότι δεν είχε συμμετοχή στο φόνο.
Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ενημερωθεί επισήμως για τη σύλληψη του Αλβανού, αλλά πληροφορίες την επιβεβαιώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου