Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Η Φελίσιτι Χόφμαν παραδέχτηκε ότι πλήρωσε για να μπει η κόρη της σε περίβλεπτο πανεπιστήμιο

ΒΟΣΤΩΝΗ

Άραγε να ήταν μόνο αυτοί;  Τα παιδιά των πολιτικών που μπαίνουν σε ξακουστά πανεπιστήμια, πως μπαίνουν;  Μήπως και εκεί πέφτει «φακελάκι» άλα ελληνικά;  Άσε που λένε ότι γυναίκα πολιτικού πήρε πτυχίο και ακούγετε ότι το διαγώνισμα στην ιατρική το πήρε ο... Θήτα Θήτα!  Εμ, βέβαια, ο σύζυγος μάλλον έπαιζε play station!

H Σύνταξη


Felicity Huffman leaves Boston courthouse after pleading guilty

0:17

The actress entered Federal Court on Monday. (Mark Gartsbeyn).  Source: Boston Globe


Η διάησμος ηθοποιός Φελίσιτι Χόφμαν δήλωσε ένοχη σήμερα στην κατηγορία ότι κατέβαλε 15.000 δολάρια ώστε να «διορθωθεί» κρυφά το γραπτό της κόρης της στις κολεγιακές εξετάσεις για να λάβει υψηλότερη βαθμολογία και να εξασφαλίσει κατ' αυτόν τον τρόπο μια θέση σε περίβλεπτο πανεπιστήμιο.
Η Χόφμαν, η πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση», εμφανίστηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βοστόνης και δήλωσε ένοχη στις κατηγορίες που της αποδίδονται ενώ ο βοηθός εισαγγελέα, Έρικ Ρόζεν, είπε ότι οι αρχές θα ζητήσουν να επιβληθεί στη Χόφμαν ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και πρόστιμο 20.000 δολαρίων.
Η σταρ είναι μία από τους περίπου 50 γονείς που συμμετείχαν στην απάτη. Συνολικά, εύποροι γονείς πλήρωσαν περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια σε δωροδοκίες ώστε τα παιδιά τους να μπουν σε πανεπιστήμια όπως το Τζόρτζταουν, το Γέιλ ή το Πανεπιστήμιο Νότιας Καλιφόρνιας.
Τον Μάρτιο, ο Ουίλιαμ "Ρικ" Σίνγκερ, ένας σύμβουλος κολεγιακών εισαγωγών από την Καλιφόρνια, δήλωσε επίσης ένοχος στην κατηγορία ότι διευκόλυνε τις απάτες και βοηθούσε να δωροδοκηθούν προπονητές αθλημάτων ώστε τα παιδιά των πελατών του να εμφανίζονται ως καλοί αθλητές και να εισάγονται στα πανεπιστημιακά ιδρύματα χάρη στις "επιδόσεις" τους.
Μέχρι σήμερα 20 από τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο έχουν δηλώσει ένοχοι. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, η έρευνα συνεχίζεται. Έχουν ασκηθεί διώξεις σε 33 γονείς, συμπεριλαμβανομένης και της Χάφμαν.
Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου