Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Θρασύτατος ο Κοτζιάς. Πρωτοφανής υβριστική επίθεση Κοτζιά σε ομογενείς.

Ακούστε αυτόν που παρέδωσε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Αλήθεια πότε θα έρθει στη Βοστώνη για να του στρώσουμε μυρτιές και δάφνες;


Με τη φράση «Βούλωσέ το, χουντικέ, και άκου» ο Νίκος Κοτζιάς επιτέθηκε σε διαφωνούντες -με τη συμφωνία των Πρεσπών- ομογενείς, εκπροσώπους μακεδονικών σωματείων, στο Μόναχο της Γερμανίας, χαρακτηρίζοντάς τους φασισταριά.
Ο καβγάς ανάμεσα στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τους Έλληνες της Γερμανίας ξέσπασε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Μόναχο, όπου ο ίδιος ήταν ομιλητής, με θέμα την ελληνική εξωτερική πολιτική και τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ομογενείς που παρακολουθούσαν την ομιλία εξέφρασαν πολλές φορές τη διαφωνία τους, διακόπτοντας και αποδοκιμάζοντας με συνθήματα τον Νίκο Κοτζιά.
Ο πρώην υπουργός αντέδρασε με οξύτητα και απευθύνθηκε εναντίον ορισμένων χαρακτηρίζοντάς τους «ακροδεξιούς, φασίστες και χουντικούς», ενώ ειδικά με έναν από τους παρισταμένους, που τον διέκοπτε συνεχώς, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις, του τύπου «άκου, χουντικέ» και «βούλωσέ το και άκου, εγώ δεν φοβήθηκα το Στρατοδικείο στα 17 μου, θα φοβηθώ εσένα;»!
Τελικά, η ένταση εκτονώθηκε όταν κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους απομακρύνθηκαν από την αίθουσα.
Πηγή: ΒΡΑΔΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου