Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Πηγές ΕΕ: Eτοιμη να αναστείλει η Ελλάδα το δημοψήφισμα

Τετάρτη, 1 Ιουλίου, 2015

Αν υπάρξουν συνομιλίες και συμφωνία σε προαπαιτούμενα
Πηγές ΕΕ: Eτοιμη να αναστείλει η Ελλάδα το δημοψήφισμαΗ Ελλάδα δήλωσε ότι είναι διατεθειμένη να αναστείλει το δημοψήφισμα εάν ξαναρχίσουν οι συνομιλίες, υπάρξει κάποια πρόταση και συμφωνία πάνω σε προαπαιτούμενα, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Γιόζεφ Μούσκατ, μιλώντας στο Κοινοβούλιο της χώρας του.

«Είναι έτοιμη να αναστείλουν το δημοψήφισμά ή να ζητήσουν από τους πολίτες να ψηφίσουν "ναι" αντί για "όχι", εάν υπάρξει ένα πακέτο στο τραπέζι με το οποίο θα μπορούσαν να συμφωνήσουν» είπε ο πρωθυπουργός της Μάλτας.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η πρόταση αυτή εκ μέρους της Ελλάδας θα μπορούσε να αποτελεί σημαντική εξέλιξη ή απλά κίνηση τακτικής, προκειμένου να κερδίσει χρόνο η Ελλάδα.
Αλλά και σύμφωνα με το Reuters, η ελληνική κυβέρνηση είπε στο Eurogroup ότι θα μπορούσε να προτείνει θετική ψήφο στο δημοψήφισμα ή να το ακυρώσει εάν υπάρξει συμφωνία για νέο δάνειο.
Διάφορες πηγές του πρακτορείου με γνώση των διαπραγματεύσεων δήλωσαν ότι ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης είπε στο Eurogroup, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι εάν υπάρξει συμφωνία η κυβέρνηση είτε θα προτείνει στους ψηφοφόρους να ψηφίσουν «ναι» είτε θα ακυρώσει το δημοψήφισμα.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου