Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Lowell Folk Festival Σήμερα και Αύριο

Άρχισε χθες και συνεχίζεται σήμερα το μεγάλο λαϊκό πανηγύρι γνωστό σαν Lowell Folk Festival στην πόλη του Λόουελλ 27 μίλια βόρεια της Βοστώνης όπου αναμένεται ότι θα παρευρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου τόσο από την περιφέρεια όσο και από πολλά μέρη της Αμερικής. Δεκάδες ορχήστρες με αμερικάνικη αλλά και μουσική από διάφορα κράτη θα διασκεδάζουν το κοινό.
Όλο το κέντρο της πόλης των 125,000 χιλιάδων κατοίκων είναι κλειστό στα οχήματα και μόνο με α πόδια μπορείς να κυκλοφορήσεις αφού όλο το down-town έχει μετατραπεί σε πεζόδρομο.
Φαγητά 
διατίθενται από από δεκάδες περίπτερα από όλες τις εθνικότητες που αποτελούν την πολυεθνική πόλη. Εκεί θα βρείτε και δύο Ελληνικά περίπτερα με Ελληνικά φαγητά και γλυκά. Το ένα είναι ανάμεσα στο κτίριο της Αστυνομίας και του Δημαρχείου το οποίο το έχει η κοινότητα της Αγίας Τριάδας και το άλλο είναι μπροστά στο boarding house park εκεί που είναι η μεγάλη εξέδρα όπου θα τραγουδήσουν διάσημες ορχήστρες και αυτό το περίπτερο το έχει ο Σύλλογος Γονέων του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου.
Σήμερα το φεστιβάλ αρχίζει στις 12:00 και θα τελειώσει στις 9:00 ενώ ο κόσμος που θα βρίσκεται εκεί θα παραμείνει, ως συνήθως, μέχρι τις πρωινές ώρες.
Είναι μία ωραία ευκαιρία να δείτε πολλούς φίλους και φίλες και να κάνετε νέους. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο το κόσμο.
Αύριο το φεστιβάλ αρχίζει στις 12:00 το μεσημέρι και τελειώνει στις 6:00 το βράδυ.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου