Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Γιατροί και δικηγόροι έπεσαν στην παγίδα του ΣΔΟΕ - Δεσμεύονται περιουσίες

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται 415 γιατροί του ΕΣΥ, είτε εν ενεργεία, είτε συνταξιούχοι. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Mega, οι γιατροί αυτοί ελέγχονται για εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ, ενώ ήδη έχουν εντοπιστεί 100 παραβατικές περιπτώσεις. Για τους γιατρούς αυτούς μάλιστα προβλέπονται αποφάσεις για δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και κατάσχεση του περιεχομένου των τραπεζικών θυρίδων.
Γιατροί και δικηγόροι έπεσαν στην παγίδα του ΣΔΟΕ - Δεσμεύονται περιουσίες
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, από το Κέντρο Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου έχουν εισπραχθεί μέχρι στιγμής 45 εκατομμύρια ευρώ, με τον στόχο για το 2015 να βρίσκεται στα 77 εκατ. ευρώ, και ο οποίος μάλιστα αναμένεται να ξεπεραστεί.

Παράλληλα, από το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων έχουν εισπραχθεί 253 εκατ. ευρώ, με τον στόχο για φέτος στα 370 εκατ. ευρώ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έρευνες γίνονται και σε περίπου 200 δικηγόρους με παράνομο πλουτισμό και υψηλά εμβάσματα. Στόχος των ελεγκτικών μηχανισμών είναι η δέσμευση περιουσιακών στοιχείων ώστε να διασφαλιστούν τα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο.
Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου