Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Μήπως η NASA βρήκε τη δεύτερη Γη;

Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2015

Μία σημαντική ανακοίνωση αναμένεται να κάνει η NASA τις επόμενες ημέρες, καθώς το διαστημικό τηλεσκόπιο Κέπλερ φαίνεται ότι έχει εντοπίσει έναν νέο πλανήτη που ίωσς να μπορεί να φιλοξενήσει ζωή.
Η NASA βρήκε τη δεύτερη Γη;
Το Κέπλερ εκτοξεύτηκε το 2009 με βασικό στόχο να εντοπίσει εξωπλανήτες. Πρόκειται για πλανήτες που μοιάζουν με τη Γη και βρίσκονται σε ασφαλή απόσταση από ένα μητρικό άστρο για να υποστηρίξει ζωή.
Μετά τις πρώτες εικόνες από τον Πλούτωνα ή τους σκελετούς και τις πυραμίδες στον Άρη, η NASA εξερευνά τα βάθη του διαστήματος για πλανήτες που μπορούν να φιλοξενήσουν ζωή.
Εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι σε συνέντευξη Τύπου θα αποκαλύψει: Νέες ανακαλύψεις από το Διαστημικό Τηλεσκόπιο Κέπλερ.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Πέμπτη 23 Ιουλίου και θα αφορούν την ανακάλυψη μίας δεύτερης Γης η οποία ίσως να μπορεί να υποστηρίξει ζωή.
«Εξωπλανήτες, ειδικότερα σε μέγεθος μίας μικρής Γης ανήκαν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας 21 χρόνια πριν. Σήμερα και μετά από χιλιάδες ανακαλύψεις οι αστρονόμοι είναι στο παραπέντε να βρουν κάτι που οι άνθρωποι ονειρεύονται χιλιάδες χρόνια, μία άλλη Γη», τόνισε εκπρόσοπως της NASA.
Μέχρι στιγμής, το τηλεσκόπιο Κepler έχει ξεχωρίσει 1.028 πλανήτες, από τους οποίους 22 πιστεύεται ότι έχουν συνθήκες στις οποίες μπορεί να αναπτυχθεί ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου