Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Νεκρός αστυνομικός σε επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη - έκτακτη σύγκληση του ΝΑΤΟ ζήτησε η Τουρκία

Πριν λίγες εβδομάδες γράψαμε ότι η Τουρκία θα έχει σοβαρά προβλήματα σύντομα.  Όπως φαίνεται άρχισαν τα όργανα.  

Βίαιες συμπλοκές συγκλονίζουν τη συνοικία της Κωνσταντινούπολης μετά τον θάνατο μιας ακροαριστερής ακτιβίστριας κατά τη διάρκεια μιας εφόδου της αστυνομίας την Παρασκευή.

Σύγκληση του ΝΑΤΟ
Οι πρεσβευτές των 28 κρατών μελών του ΝΑΤΟ θα συναντηθούν εκτάκτως την Τρίτη έπειτα από αίτημα της Τουρκίας προκειμένου να διαβουλευτούν σχετικά με την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ της Άγκυρας, από τη μία, και των Κούρδων ανταρτών και της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος από την άλλη, ανακοίνωσε το Βορειοατλαντικό Σύμφωνο.
Η Τουρκία «ζήτησε αυτή τη συνάντηση δεδομένης της σοβαρότητας της κατάστασης μετά τις ειδεχθείς τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών και προκειμένου να ενημερώσει τους Συμμάχους της για τα μέτρα που θα λάβει» διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του ΝΑΤΟ.
«Οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς την Τουρκία» προστίθεται.
Η Άγκυρα επικαλέστηκε το άρθρο 4 της Συνθήκης του Βορειοατλαντικού Συμφώνου, που επιτρέπει σε ένα εκ των μελών του να ζητήσει τη διεξαγωγή διαβουλεύσεων όταν εκτιμά «ότι μία απειλή υφίσταται σε βάρος της εδαφικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου