Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Έξαλλος ο Μαρκαριάν: "Φεύγω, να βγει τώρα ανακοίνωση"!

" Οι παράγοντες"  

Θυμάμε το 1994 όταν η Εθνική Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εδώ στη Βοστώνη.   Ήταν μία γιορτή για όλο τον Ελληνισμό ιδιαίτερα για εμάς που ενεργήσαμε και εγκαταστάθηκε η Εθνική ομάδα στο Stoneheadge Hotel στο Tyngsboro, προάστειο του Lowell.  Θυμάμε τότε τον Παναγούλια να μου λέει "δεν ξέρω τι να κάνω, με φόρτωσαν με μερικούς παίκτες που ούτε στη Β' Εθνική δεν κάνουν, και μου δίνουν ραβασάκια ποιόν να βάλω στην ομάδα".  Λέτε μετά από 21 χρ'ονια να έχουμε μείνει... στα ραβασάκια;   Θα δούμε θα τα πει ο Μερκαριάν.!   Η ΣΥΝΤΑΞΗ

 Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Σέρχιο Μαρκαριάν στα γραφεία της ΕΠΟ όταν και ζήτησε να ανακοινωθεί επίσημα η πρόθεση του να σταματήσει απ'την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Κάθε άλλο παρά ήρεμη ήταν η κατάσταση στην οποία ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποφάσισε να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας του με την Εθνική ομάδα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν σε έξαλλη κατάσταση στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Με φωνές και ουρλιαχτά ζητούσε επιτακτικά να βγει η επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας θα έλεγε το "αντίο".
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εμφανώς φορτισμένος Μαρκαριάν φώναζε "φεύγω, να βγει τώρα ανακοίνωση, εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι κακό για κανέναν". Η τελευταία ατάκα φανερώνει πως η απόφασή του να πει αντίο δεν ήταν αποτέλεσμα σκέψης που συνδέεται με την πορεία της Εθνικής και το γεγονός πως στην ουσία έχει αποκλειστεί απ'την τελική φάση του Euro 2016. Τα νεύρα του Μαρκαριάν και η εν βρασμώ "απαίτησή" του να βγει ανακοίνωση απ'την ΕΠΟ με την οποία θα λέει "αντίο" ήταν προφανώς αποτέλεσμα έντασης που προκλήθηκε σε διαπροσωπικές σχέσεις.
Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη ο Μαρκαριάν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, συνάντηση που θα γίνει χωρίς την παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη, όπως έγινε και την τελευταία φορά που τα είπαν Γκιρτζίκης-Μαρκαριάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου