Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Αμαλιάδα: «Έφυγε» σε ηλικία 88 ετών ο πρώην δήμαρχος Σάκης Πανόπουλος

 Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2015

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας Διονύσης Πανόπουλος, που συνέδεσε το όνομά του με την πόλη και αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα για τους διαδόχους του, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.
Ο Σάκης Πανόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αφού προηγουμένως οι συγγενείς του είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία, καθώς ο τέως Δήμαρχος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι εξαδέλφες του, του πήγαν φαγητό το μεσημέρι και έκτοτε δεν είχαν επικοινωνία μαζί του. Τις βραδινές ώρες και αφού δεν σήκωνε το τηλέφωνό του, ανάστατες ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σπίτι του, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Ιπποκράτους όπου διέμενε μόνος του από τότε που πέθαναν οι δύο αγαπημένες του αδελφές, έφθασαν οι διοικητές του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Αμαλιάδας με αστυνομικούς και με τη συνδρομή κλειδαρά λίγο μετά τα μεσάνυχτα άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού.
Η υποψία έγινε βεβαιότητα καθώς ο τέως Δήμαρχος βρέθηκε νεκρός, πεσμένος μέσα στο σαλόνι του σπιτιού και ο γιατρός που βεβαίωσε το θάνατό του, καθώς αποκλείστηκε από την Αστυνομία η εγκληματική ενέργεια, ανέφερε ότι προήλθε από θερμοπληξία, ενώ στην προσπάθειά του να περπατήσει είχε πέσει και είχε χτυπήσει στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού του.
Ο Σάκης Πανόπουλος είχε γεννηθεί το 1927 και την εξαετία από το 1980 έως το 1986 είχε διατελέσει Δήμαρχος Αμαλιάδας. Άνθρωπος με ήθος, ξεχωριστή προσωπικότητα και με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του, διέθετε διαύγεια πνεύματος μέχρι το τέλος και αθόρυβα προσέφερε τη βοήθειά του στο συνάνθρωπο, ενώ ως απλός πολίτης συνεισέφερε με κάθε τρόπο στα κοινά.
Η κηδεία του τελέστηκε στις 6:30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου