Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Τέλος τα beach parties και οι συναυλίες στις παραλίες!

It was about time!  Εισέπραταν οι "επιχειρηματίες" έξυπνοι!

Νέα... ήθη και έθιμα στις παραλίες για φέτος!
Το υπουργείο Οικονομικών επιβάλλει αυστηρούς περιορισμούς με εγκύκλιό του σε δήμους, Περιφέρειες και αρμόδιες υπηρεσίες για τις δραστηριότητες στην παραλία, αλλάζοντας τα δεδομένα σε ό,τι γνωρίζαμε ως τώρα.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η παραχώρηση τμήματος του αιγιαλού με εκμίσθωση «προσφέρεται αυστηρά για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού, [...] ενώ δεν προβλέπεται καμία άλλη δραστηριότητα εντός των εκχωρούμενων χώρων, όπως η διοργάνωση συναυλιών ή beach parties»!
Επίσης οι ηχητικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης που αξιοποιεί τον χώρο, δεν επιτρέπεταινα υπερβαίνουν τα 50 ντεσιμπέλ, ενώ απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη ηχητική εγκατάσταση σε δημόσια παραλία!
Το υπουργείο επίσης ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες να καταγγέλλουν τις παραβάσεις ώστε να σταματούν οι παρανομίες και παροτρύνει τη φωτογράφιση των παρανομιών προκειμένου να υπάρχει αποδεικτικό υλικό στο ενδεχόμενο δικαστικής διαμάχης μελλοντικά!
Τέλος, επιβάλλει τον χαμηλό φωτισμό και σε περιορισμένη έκταση στην παραλία, «απολύτως αναγκαίο για λόγους ασφάλειας και καθοδήγησης», για να μην αποπροσανατολίζονται οι επισκέπτες ή τα πλωτά μέσα!
Μένει να δούμε πώς θα εφαρμοστεί αυτή η εγκύκλιος σε πολυσύχναστες παραλίες τουριστικών περιοχώ, όπου η διασκέδαση δεν σταματά πριν από το ξημέρωμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου