Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Κοντά στο «δημοσιονομικό βάραθρο» οι ΗΠΑ


Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου, 2012
Η Βουλή των Αντιπροσώπων καλείται να συνεδριάσει την Κυριακή ώστε να αποφευχθεί το «δημοσιονομικό βάραθρο» .
Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων πρόκειται να συνεδριάσει την ερχόμενη Κυριακή από τις 18.30 (01.30 ώρα Ελλάδος τη Δευτέρα), μία ημέρα πριν την εκπνοή της διορίας της 31ης Δεκεμβρίου, προκειμένου να επιτευχθεί μία συμφωνία που θα αποτρέψει το επαπειλούμενο «δημοσιονομικό βάραθρο».
Υψηλόβαθμο στέλεχος των Ρεπουμπλικανών επιβεβαίωσε πως τα μέλη της Βουλής έχουν κληθεί να επιστρέψουν στην Ουάσιγκτον. Η Βουλή έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα έχοντας φθάσει σε αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για τον τρόπο που θα πρέπει να βρεθεί ώστε να αποφευχθεί η εφαρμογή του επικίνδυνου μείγματος αύξησης φόρων και μείωσης δαπανών, ύψους 600 δισεκ. δολαρίων.
Παράλληλα, ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία Μιτς Μακ Κόνελ, δήλωσε σήμερα πως υπάρχει ακόμη χρόνος για να αποτραπεί το ‘δημοσιονομικό βάραθρο’ και μία «ολωσδιόλου προβλέψιμη οικονομική κρίση».
Πάντως στην ομιλία του ενώπιον του Σώματος, ο Μακ Κόνελ υπενθύμισε πως οι Ρεπουμπλικανοί στη Γερουσία δεν πρόκειται να υπογράψουν εν λευκώ σε ο,τιδήποτε προτείνουν οι Δημοκρατικοί «απλώς επειδή βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού».
Πηγή:ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου