Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Κοντά στο «δημοσιονομικό βάραθρο» οι ΗΠΑ


Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου, 2012
Η Βουλή των Αντιπροσώπων καλείται να συνεδριάσει την Κυριακή ώστε να αποφευχθεί το «δημοσιονομικό βάραθρο» .
Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων πρόκειται να συνεδριάσει την ερχόμενη Κυριακή από τις 18.30 (01.30 ώρα Ελλάδος τη Δευτέρα), μία ημέρα πριν την εκπνοή της διορίας της 31ης Δεκεμβρίου, προκειμένου να επιτευχθεί μία συμφωνία που θα αποτρέψει το επαπειλούμενο «δημοσιονομικό βάραθρο».
Υψηλόβαθμο στέλεχος των Ρεπουμπλικανών επιβεβαίωσε πως τα μέλη της Βουλής έχουν κληθεί να επιστρέψουν στην Ουάσιγκτον. Η Βουλή έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα έχοντας φθάσει σε αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για τον τρόπο που θα πρέπει να βρεθεί ώστε να αποφευχθεί η εφαρμογή του επικίνδυνου μείγματος αύξησης φόρων και μείωσης δαπανών, ύψους 600 δισεκ. δολαρίων.
Παράλληλα, ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία Μιτς Μακ Κόνελ, δήλωσε σήμερα πως υπάρχει ακόμη χρόνος για να αποτραπεί το ‘δημοσιονομικό βάραθρο’ και μία «ολωσδιόλου προβλέψιμη οικονομική κρίση».
Πάντως στην ομιλία του ενώπιον του Σώματος, ο Μακ Κόνελ υπενθύμισε πως οι Ρεπουμπλικανοί στη Γερουσία δεν πρόκειται να υπογράψουν εν λευκώ σε ο,τιδήποτε προτείνουν οι Δημοκρατικοί «απλώς επειδή βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού».
Πηγή:ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου