Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Κατάκολο: "Goodbye 2012" με 2,500 τουρίστες!

Κατάκολο: \"Goodbye 2012\" με 2,500 τουρίστες!

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου, 2012

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
Με 2.590 άτομα επιβάτες και πλήρωμα το κρουαζιερόπλοιο Orianna της εταιρείας P&O «έδεσε» χθες στις 7 το πρωί στο λιμάνι του Κατακόλου ενώ η αναχώρηση για την Μεσίνα της Ιταλίας ήταν στις 5 το απόγευμα.
Το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο για το 2012, αποχαιρέτισαν χθες το πρωί, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Πύργου, που έφτασαν στο λιμάνι του Κατακόλου με το τρένο από τον Πύργο και μοίρασαν γλυκίσματα και φρούτα στους τουρίστες.

Οι τελευταίοι επιβάτες της κρουαζιέρας Orianna από την Ιταλία επισκέφθηκαν χθες το Κατάκολο και την Αρχαία Ολυμπία, ενώ όσοι παρέμειναν στην περιοχή του Κατακόλου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κουραμπιέδες και μελομακάρονα αλλά και παραδοσιακές γεύσεις της Ηλείας, που προσέφεραν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Πύργου.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου