Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Κατάκολο: "Goodbye 2012" με 2,500 τουρίστες!

Κατάκολο: \"Goodbye 2012\" με 2,500 τουρίστες!

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου, 2012

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
Με 2.590 άτομα επιβάτες και πλήρωμα το κρουαζιερόπλοιο Orianna της εταιρείας P&O «έδεσε» χθες στις 7 το πρωί στο λιμάνι του Κατακόλου ενώ η αναχώρηση για την Μεσίνα της Ιταλίας ήταν στις 5 το απόγευμα.
Το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο για το 2012, αποχαιρέτισαν χθες το πρωί, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Πύργου, που έφτασαν στο λιμάνι του Κατακόλου με το τρένο από τον Πύργο και μοίρασαν γλυκίσματα και φρούτα στους τουρίστες.

Οι τελευταίοι επιβάτες της κρουαζιέρας Orianna από την Ιταλία επισκέφθηκαν χθες το Κατάκολο και την Αρχαία Ολυμπία, ενώ όσοι παρέμειναν στην περιοχή του Κατακόλου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κουραμπιέδες και μελομακάρονα αλλά και παραδοσιακές γεύσεις της Ηλείας, που προσέφεραν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Πύργου.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου