Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

Ληστές έδεσαν χειροπόδαρα οικογένεια στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας!

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου, 2012

Αντιμέτωπα με τρεις ληστές ήρθαν το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων τα μέλη μιας οικογένειας που είχαν πάει στο εξοχικό τους στην περιοχή του Κουρλαμπά στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας.
Γύρω στις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας, τρία άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr κρατώντας όπλο εισέβαλαν στο σπίτι και έδεσαν με αυτοκόλλητες ταινίες χειροπόδαρα το ανδρόγυνο και την κόρη τους, αφού τους κάθισαν σε καρέκλες.
Για περισσότερη από μία ώρα οι ληστές ερευνούσαν τα εσωτερικά δωμάτια του εξοχικού και τελικά βρήκαν και αφαίρεσαν κοσμήματα, τιμαλφή καθώς και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.
Λίγη ώρα αργότερα, η οικογένεια κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία για το περιστατικό, όμως σύμφωνα με το Patrastimes.gr, και εκεί παρουσιάστηκε ένα ακόμη πρόβλημα.
Εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων σε έμψυχο δυναμικό, ιδίως στα περιφερειακά Αστυνομικά Τμήματα, όπως είναι η Χαλανδρίτσα, πολλές φορές δεν μπορούν να γίνουν ούτε καν καταγραφές απλών κλοπών και διαρρήξεων, πόσο μάλλον όταν θα πρέπει να σπεύσουν για ένα τέτοιο περιστατικό ή ακόμα όταν κινδυνεύει η ζωή κάποιων πολιτών.
Δεκάδες φορές οι συνδικαλιστές αστυνομικοί και ιδίως η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, έχουν επισημάνει τις τραγικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό σε σημείο που μπορεί σε κάποιες βάρδιες, ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες, ή σε Σαββατοκύριακα και αργίες, οπότε και βγαίνουν και κάποιες άδειες, ένας αστυνομικός να είναι υποχρεωμένος να εργάζεται μόνος του στο αστυνομικό τμήμα, εκτελώντας χρέη για τρεις ανθρώπους

Πηγή: patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου