Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Αβρότητες μεταξύ καθηγητών ή κάτι άλλο;

 Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου, 2012

Στις 14 Ιανουαρίου θα απονεμηθεί το «Αριστείο ΙΟΒΕ» στον κ. Παπαδήμο
Αβρότητες μεταξύ καθηγητών ή κάτι άλλο;

Μια βράβευση με αρκετή δόση σημειολογίας αναμένεται να γίνει στις 14 Ιανουαρίου στην Κηφισιά, όπου θα βρεθούν στον ίδιο χώρο, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος, ο νυν υπουργός Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρας και ο καθηγητής κ. Β. Ράπανος.
Σε αυτή τη σύναξη με αρκετό «άρωμα» εκσυγχρονισμού, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών κ. Οδ. Κυριακόπουλος θα απονείμει το «Αριστείο ΙΟΒΕ» στον κ. Παπαδήμο για τη συμβολή του τα τελευταία χρόνια _ειδικά την περίοδο της πρωθυπουργίας του_ στην ελληνική οικονομία και στη διατήρησή της στην ευρωζώνη, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.
Η εκδήλωση που θα γίνει στην έδρα του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, στην Κηφισιά, το βράδυ της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου, αναμένεται να πυροδοτήσει σχόλια και θα δώσει λαβή για ποικίλα σενάρια σχετικά με τις κυοφορούμενες εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς.
Είναι επί της ουσίας η πρώτη δημόσια εμφάνιση του κ. Παπαδήμου, μετά την πρωθυπουργία του, αλλά το ενδιαφέρον είναι η κοινή παρουσία με τους κκ. Στουρνάρα και Ράπανο, σε μια χρονική περίοδο που οι ζυμώσεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς συνεχίζονται εντατικά.
Εξάλλου, εντός του Ιανουαρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η δημιουργία του φόρουμ που αποφασίστηκε στην εκδήλωση των έξι κινήσεων με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Αυτές τις κινήσεις τις παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή προσωπικότητες από τον κεντροαριστερό χώρο, μεταξύ των οποίων και ο κ. Παπαδήμος, το όνομα του οποίου συζητείται σε διάφορους κύκλους για μελλοντική του ανάμειξη με την πολιτική.
Εξάλλου, δεν είναι λίγοι όσοι θα τον ήθελαν να ηγείται στη χώρα μας, ενός νέου σχήματος που θα «παντρεύει» δυνάμεις της ευρωπαϊκής κεντροαριστεράς με έντονο εκσυγχρονιστικό και φιλελεύθερο προφίλ που σήμερα είναι άστεγες πολιτικά.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ, Άρης Ροβανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου