Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

500 πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω κακοκαιρίας

 Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου, 2012

Το βαρομετρικό χαμηλό προκάλεσε 7 θανάτους στη χώρα
ΗΠΑ: 500 πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω κακοκαιρίας

Το δριμύ ψύχος, η πυκνή χιονόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν σήμερα την ακύρωση 500 πτήσεων στα βορειοανατολικά των ΗΠΑ, εξαιτίας του χαμηλού βαρομετρικού που έχει σαρώσει την περιοχή τις τελευταίες ημέρες και έχει προκαλέσει επτά θανάτους στη χώρα.
Συνολικά, πάνω από 2.750 πτήσεις έχουν ακυρωθεί από την προηγούμενη Τρίτη εξαιτίας της χιονοθύελλας, της οποίας το μέτωπο εκτείνεται από τον Κόλπου του Μεξικού (νότια) έως την περιοχή των Μεγάλων Λιμνών (βορράς), σύμφωνα με την ειδικευμένη ιστοσελίδα FlightAware.
Στη Νέα Υόρκη κάποιες πτήσεις χρειάσθηκε να ακυρωθούν λόγω των σφοδρών ανέμων. Ο τελικός αριθμός των πτήσεων που δεν είχαν πραγματοποιηθεί έως το μεσημέρι (τοπική ώρα) έφθανε τις 66 στα τρία διεθνή αεροδρόμια της μεγαλούπολης, το JFK, το Νιούαρκ και το Λα Γκουάρντια.
Σήμερα, η καταιγίδα έπληττε περιοχές της Πενσιλβάνιας, του Νιού Τζέρσεϊ, της Νέας Υόρκης και της Νέας Αγγλίας, σύμφωνα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία. Για τις περιοχές από το Λονγκ Άιλαντ έως το Μέιν έχουν εκδοθεί προειδοποιητικά δελτία για πλημμύρες. Σε ορισμένα σημεία του Νιου Τζέρσεϊ, του Ντελάγουερ, και της Βορείου Καρολίνας, η ένταση των ανέμων έφθασε τα 100 χλμ./ώρα, σύμφωνα με την υπηρεσία.
Πάνω από 35 εκατ. χιονιού έχουν πέσει από τις 25 Δεκεμβρίου σε ορισμένα σημεία στις Πολιτείες της Νέας Υόρκης και της Πενσιλβάνιας. Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Μάριο Κουόμο διέταξε σήμερα τη λειτουργία ενός συντονιστικού κέντρου για τις επιχειρήσεις διάσωσης.
Ο δήμαρχος της μεγαλούπολης Μάικλ Μπλούμφιλντ κάλεσε τους κατοίκους, οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς θέρμανση λόγω των ζημιών που προκάλεσε δύο μήνες νωρίτερα η φυσική καταστροφή Σάντι, να αναζητήσουν καταφύγιο σε σημεία με θέρμανση. Δεκάδες αεροσκάφη παρέμειναν καθηλωμένα στο έδαφος σήμερα και στα κυριότερα αεροδρόμια του ανατολικού Καναδά εξαιτίας της χιονοθύελλας, που έχει συσσωρεύσει μεγάλες ποσότητες χιονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου