Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ιερό σκοπό έχει το ρεβεγιόν «City View Pharmacy»

 Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου, 2012

Του Δημήτρη Τσάκα
Φώτο: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗ
Από αριστερά διακρίνονται οι ιδιοκτήτες του φαρμακείου «City View Pharmacy» στην Αστόρια Αντζι και Χάρης Ξυδιάς (καταγωγή από το Σιμόπουλο, Ηλείας), καθώς επίσης και οι Λούις Πιτσικούλης και Νίκος Παπαϊωάννου.

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που θα διοργανώσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το φαρμακείο «City View Pharmacy» διαφέρει από τα άλλα που διοργανώνουν τα ομογενειακά εστιατόρια, τα κέντρα εκδηλώσεων και οι σύλλογοι για την υποδοχή του νέου έτους, καθώς τα έσοδά του θα διατεθούν για την ενίσχυση του ερευνητικού προγράμματος «Cancer Research & Awareness».
Το ρεβεγιόν διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τους Χάρη και Αγγελική Ξυδιά, ιδιοκτήτες του φαρμακείου «City View Pharmacy» στην Αστόρια, και εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών τους να διαιωνίσουν την μνήμη του Παναγιώτη Τσεκένη.
«Ο πατέρας μου πέθανε προ έξι ετών την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και αποφασίσαμε αντί να μοιρολογούμε να κάνουμε κάτι να διαιωνίσουμε την μνήμη του και το πιο σημαντικό να προωθήσουμε τα ερευνητικά προγράμματα για την αντιμετώπιση του καρκίνου», επεσήμανε η κ. Αντζι Ξυδιά, η οποία και στο παρελθόν έχει εκπλήξει το αναγνωστικό μας κοινό με το φιλανθρωπικό της έργο.
Το ρεβεγιόν θα πραγματοποιηθεί στο «Inn at New Hyde Park» στη διεύθυνση 214 Jericho Turnpike, στο Νιου Χάιντ Παρκ της Νέας Υόρκης, ενώ το εισιτήριο για τους ενήλικες έχει οριστεί στα 125 δολάρια και για παιδιά κάτω των δώδεκα ετών στα 50 δολάρια.
Ερωτηθείσα για τα δύο προηγούμενα ρεβεγιόν η κ Ξυδιά επεσήμανε ότι πέρσι είχαν 25% περισσότερους συνδαιτυμόνες και ότι μόνο από αυτή τη βραδιά συγκέντρωσαν 2.400 δολάρια.
«Οσοι δεν μπορούν να παραστούν στο ρεβεγιόν μπορούν να προσφέρουν δωρεά στο πρόγραμμα κάνοντας κλικ στο http://mskcc.convio.net/goto/donatenewyearsevent . Περιττό να σας πω ότι η ανταπόκριση είναι μεγάλη και μέχρι στιγμής έχουν προσφέρει $650 και πιστεύομε ότι εφέτος θα ξεπεράσουμε κάθε ρεκόρ», επεσήμανε η κ. Ξυδιά.
Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περάσουν από το «City View Pharmacy» (23-07 Astoria Boulevard, Astoria, NY 11102), ή να τηλεφωνήσουν στο 718.545.2550 (ζητήστε την Αντζι Ξυδιά). Μπορούν επίσης να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο angie@cityviewpharmacy.com.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου