Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Στις 7 Απριλίου, 2013 η παρέλαση της Βοστώνης

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου, 2012

Όπως είχαμε γράψει προ καιρού η ημερομηνία για την Ελληνική Παρέλαση της Βοστώνης είχε “τοποθετηθεί” για την Κυριακή, 7 Απριλίου, 2013.
Αργά χθες πληροφορηθήκαμε από τον κ. Θεμιστοκλή Καρατζά, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, ότι το Δημαρχείο της Βοστώνης έστειλε μήνυμα ότι συμφωνεί με την ημερομηνία που επέλεξε η Ομοσπονδίας.
Αυτό σημαίνει ότι οι προεργασίες πρέπει να αρχίσουν αμέσως τόσο από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας όσο και από τους άλλους φορείς που συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις και στην παρέλαση. Σε ανακοινώσεις που βγάζει η Ομοσπονδία κάθε χρόνο μας λέει ότι η παρέλαση γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη Βοστώνης, το Γενικό Προξενείο και το Δημαρχείο αλλά όπως όλοι ξέρουμε το βάρος πέφτει σε καμιά δεκαριά ανθρώπους και εάν δεν πάει κάτι σωστά φωνάζουν ακόμα και στο Dinner Gala.
Πέρυσι η παρέλαση δεν είχε κόσμο. Αυτό οφείλετε σε πολλούς λόγους και στις καιρικές συνθήκες. Με την ελπίδα ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλύτερες πρέπει να γίνουν οι ανάλογες προεργασίες από όλους τους αξιωματούχους και τους φορείς. 
 Καλή Δύναμη.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου