Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Στις 7 Απριλίου, 2013 η παρέλαση της Βοστώνης

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου, 2012

Όπως είχαμε γράψει προ καιρού η ημερομηνία για την Ελληνική Παρέλαση της Βοστώνης είχε “τοποθετηθεί” για την Κυριακή, 7 Απριλίου, 2013.
Αργά χθες πληροφορηθήκαμε από τον κ. Θεμιστοκλή Καρατζά, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, ότι το Δημαρχείο της Βοστώνης έστειλε μήνυμα ότι συμφωνεί με την ημερομηνία που επέλεξε η Ομοσπονδίας.
Αυτό σημαίνει ότι οι προεργασίες πρέπει να αρχίσουν αμέσως τόσο από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας όσο και από τους άλλους φορείς που συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις και στην παρέλαση. Σε ανακοινώσεις που βγάζει η Ομοσπονδία κάθε χρόνο μας λέει ότι η παρέλαση γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη Βοστώνης, το Γενικό Προξενείο και το Δημαρχείο αλλά όπως όλοι ξέρουμε το βάρος πέφτει σε καμιά δεκαριά ανθρώπους και εάν δεν πάει κάτι σωστά φωνάζουν ακόμα και στο Dinner Gala.
Πέρυσι η παρέλαση δεν είχε κόσμο. Αυτό οφείλετε σε πολλούς λόγους και στις καιρικές συνθήκες. Με την ελπίδα ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλύτερες πρέπει να γίνουν οι ανάλογες προεργασίες από όλους τους αξιωματούχους και τους φορείς. 
 Καλή Δύναμη.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου