Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Δεσμεύθηκε το μισό Καραϊσκάκη

karaiskaki

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου, 2012

Σε συντηρητική κατάσχεση του μισού γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προχώρησε η ανακρίτρια, Ι. Χατζάκη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ποσοστό που είχε στην κατοχή του

ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και εκμεταλλευόταν εμπορικά το γήπεδο του Ολυμπιακού.
Ο επιχειρηματίας που βρίσκεται στην φυλακή για την υπόθεση Proton Bank, είχε το 50% του φαληρικού γηπέδου, έπειτα από συμφωνία με τον Σωκράτη Κόκκαλη, που είχε φτάσει τα 25.000.000 ευρώ.
Ο εισαγγελέας Ι. Δραγάτσης, είχε κάνει αίτηση προκειμένου να κατασχεθεί το μισό "Γ. Καραϊσκάκης" και να διασφαλιστούν μέρος των περιουσιακών στοιχείων των μετοχών της Proton Bank, κάτι που επικύρωσε η ανακρίτρια.
Πάντως, το όλο θέμα δεν δημιουργεί πρόβλημα στον Ολυμπιακό και ούτε επηρεάζεται η χρήση του γηπέδου από τους "ερυθρόλευκους".

Πηγή: contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου