Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ζευγάρι Ελλήνων ηλικιωμένων νεκρό σε φωτιά στη Μελβούρνη

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου, 2012
Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τη χριστουγεννιάτικη τραγωδία με ζευγάρι Ελλήνων ηλικιωμένων της Μελβούρνης που βρήκε φρικτό θάνατο μετά τη φωτιά -που πιστεύεται ότι οφείλεται σε εμπρησμό- και αποτέφρωσε το σπίτι τους στο προάστιο Γιάραβιλ.
Μέχρι στιγμής οι λεπτομέρειες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία είναι περιορισμένες. Εικάζεται πάντως πως κάποιος εισέβαλε στο σπίτι τους, τους σκότωσε και μετά το πυρπόλησε. Ακόμα δεν αποκλείεται εντελώς και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.
Νεκροί είναι η Σταυρούλα και ο Τριαντάφυλλος Καναδάρης. Σύμφωνα με τον αστυνομικό επιθεωρητή Τζον Πότερ ένας γείτονας ενημέρωσε, τα ξημερώματα του Σαββάτου, αστυνομία και πυροσβεστική πως το σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού καιγόταν. Παρά τις προσπάθειες της πυροσβεστικής οι δυο ηλικιωμένοι, που εκτιμάται ότι ήταν πάνω από 80 ετών, υπέκυψαν.
Η αστυνομία πιστεύει πως η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό. Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Πότερ και τα δύο πτώματα έφεραν τραύματα. Για τα αίτια του θανάτου τους έγινε νεκροψία αλλά ακόμα δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα.
Το ζευγάρι έμενε περίπου 30 χρόνια στην περιοχή, πήγαινε τακτικά στην ελληνική εκκλησία και ήταν πασίγνωστο στη γειτονιά. Όλοι οι γείτονες εξέφρασαν σοκ για την τραγική απώλεια της «γιαγιάς» και του «παππού» και είχαν μόνο καλά λόγια να πουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου