Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Δ. Γεωργακόπουλος: «Είχα ενημερώσει τον πρώην υπουργό για τη λίστα»

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου, 2012
Φως στη σκοτεινή διαδρομή της λίστας Λαγκάρντ πριν αυτή παραδοθεί επισήμως στα χέρια του πρώην Τσάρου της ελληνικής οικονομίας, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ρίχνει ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών και επί σειρά ετών βουλευτής Ηλείας Δημήτρης Γεωργακόπουλος.
Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτει ότι είχε ο ίδιος ενημερώσει τον κ. Παπακωνσταντίνου για την ύπαρξη της λίστας προτού αυτή παραδοθεί από την κυρία Λαγκάρντ στην ελληνική κυβέρνηση, χωρίς ωστόσο ο πρώην «τσάρος» να ασχοληθεί με ιδιαίτερο ζήλο για την απόκτησή της.
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργακόπουλο, η περίφημη λίστα, που μέχρι τότε ήταν γνωστή ως λίστα Φαλτσιάνι, είχε φτάσει στο υπουργείο Οικονομικών μέσω ιδιώτη, που ήθελε να πουλήσει στην ελληνική κυβέρνηση.
Μάλιστα το εν λόγω πρόσωπο ήρθε σε επαφή με σύμβουλο του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος φέρεται να ενημέρωσε τον κ.Παπακωνσταντίνου για περαιτέρω ενέργειες που έπρεπε να γίνουν. Δηλαδή, για την εξαγορά ή μη της λίστας.
Από εκεί και πέρα, ο κ.Παπακωνσταντίνου σίγουρα δεν ενημέρωσε τον κ.Γεωργακόπουλο, ο οποίος και άνοιξε το θέμα για την ύπαρξη της λίστας Φαλτσιάνι-Λαγκάρντ. «Δεν γνωρίζω τι έγινε μετά. Εγώ έφυγα από το υπουργείο. Με είχαν στην απεξω», αναφέρει σήμερα ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου