Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Δ. Γεωργακόπουλος: «Είχα ενημερώσει τον πρώην υπουργό για τη λίστα»

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου, 2012
Φως στη σκοτεινή διαδρομή της λίστας Λαγκάρντ πριν αυτή παραδοθεί επισήμως στα χέρια του πρώην Τσάρου της ελληνικής οικονομίας, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ρίχνει ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών και επί σειρά ετών βουλευτής Ηλείας Δημήτρης Γεωργακόπουλος.
Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτει ότι είχε ο ίδιος ενημερώσει τον κ. Παπακωνσταντίνου για την ύπαρξη της λίστας προτού αυτή παραδοθεί από την κυρία Λαγκάρντ στην ελληνική κυβέρνηση, χωρίς ωστόσο ο πρώην «τσάρος» να ασχοληθεί με ιδιαίτερο ζήλο για την απόκτησή της.
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργακόπουλο, η περίφημη λίστα, που μέχρι τότε ήταν γνωστή ως λίστα Φαλτσιάνι, είχε φτάσει στο υπουργείο Οικονομικών μέσω ιδιώτη, που ήθελε να πουλήσει στην ελληνική κυβέρνηση.
Μάλιστα το εν λόγω πρόσωπο ήρθε σε επαφή με σύμβουλο του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος φέρεται να ενημέρωσε τον κ.Παπακωνσταντίνου για περαιτέρω ενέργειες που έπρεπε να γίνουν. Δηλαδή, για την εξαγορά ή μη της λίστας.
Από εκεί και πέρα, ο κ.Παπακωνσταντίνου σίγουρα δεν ενημέρωσε τον κ.Γεωργακόπουλο, ο οποίος και άνοιξε το θέμα για την ύπαρξη της λίστας Φαλτσιάνι-Λαγκάρντ. «Δεν γνωρίζω τι έγινε μετά. Εγώ έφυγα από το υπουργείο. Με είχαν στην απεξω», αναφέρει σήμερα ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου