Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Συμφωνία Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη σε προανακριτική για Παπακωνσταντίνου

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου, 2012

samvenkouv
Σε συμφωνία για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής προκειμένου να διερευνηθούν οι ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την
αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ φαίνεται πως κατέληξαν Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφο αναφορικά με την πρόταση προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στη Βουλή για τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο Σίμος Κεδίκογλου επισήμανε πως η κυβέρνηση συμφωνεί με τη συγκεκριμένη πρόταση.
Η κοινή πρόταση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής αναμένεται τη Δευτέρα.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης έκρινε επιβεβλημένο να κινηθεί η ποινική διαδικασία ενώπιον της Βουλής για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
"Είναι προφανές ότι πρέπει άμεσα να αναζητηθούν και οι ποινικές ευθύνες για την παραποίηση της λίστας Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα, τα ονόματα που αφαιρέθηκαν από τη λίστα συνδέονται συγγενικά με τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου" ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
"Ως εκ τούτου, θεωρώ επιβεβλημένο να κινηθεί η ποινική διαδικασία ενώπιον της Βουλής με την συγκρότηση κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην υπουργό, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης και η κατά νόμον απόδοση ευθυνών.
Το δημόσιο συμφέρον έχει προσβληθεί, όπως και η ελληνική κοινωνία" υπογράμμισε.

Πηγή:  news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου