Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Η Χίλαρι Κλίντον εξακολουθεί να αναρρώνει


Θα επανέλθει στα καθήκοντά της την επόμενη εβδομάδα

 Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου, 2012
Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, αναμένεται να επιστρέψει στο State Department την επόμενη εβδομάδα, καθώς ασθένεια που την ταλαιπώρησε, την υποχρέωσε να αναβάλει κάθε δημόσια δραστηριότητα, για περισσότερο από τρεις εβδομάδες, δήλωσε την Πέμπτη ένας από τους στενότερους συμβούλους της.
«Αναρρώνει στο σπίτι και την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται και πάλι στη θέση της» ανέφερε ο Φίλιπ Ρέινες, με ένα σύντομο e-mail προς το Γαλλικό Πρακτορείο.
Το State Department ανακοίνωσε πριν από τρεις εβδομάδες ότι η Κλίντον έπασχε από «έναν άσχημο ιό στο στομάχι» που την υποχρέωσε να ακυρώσει την μεγάλη διπλωματική περιοδεία, στο Μαρόκο, την Τυνησία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Μια εβδομάδα αργότερα, στις 15 Δεκεμβρίου, ο Φίλιπ Ρέινες αποκάλυψε ότι η 65χρονη επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είχε υποστεί «διάσειση» ύστερα από «λιποθυμία», ως αποτέλεσμα μιας «σοβαρής αφυδάτωσης».
Οι γιατροί την συμβούλευσαν να μην επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν από τα «μέσα Ιανουαρίου» και να αποφύγει τα μεγάλα διπλωματικά ταξίδια στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη.
Τα προβλήματα υγείας ήταν αυτά που την απέτρεψαν να παραστεί την περασμένη Παρασκευή στον Λευκό Οίκο, στην επίσημη ανακοίνωση από τον πρόεδρο Ομπάμα, του αντικαταστάτη της στο State Department, γερουσιαστή Τζον Κέρι. Η Χίλαρι Κλιντον θα πρέπει να εγκαταλείψει τη θέση της έπειτα από την ορκωμοσία του προέδρου Ομπάμα στα μέσα του Ιανουαρίου και μόλις ο διορισμός του Κέρι επιβεβαιωθεί από τη Γερουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου