Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Η Χίλαρι Κλίντον εξακολουθεί να αναρρώνει


Θα επανέλθει στα καθήκοντά της την επόμενη εβδομάδα

 Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου, 2012
Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, αναμένεται να επιστρέψει στο State Department την επόμενη εβδομάδα, καθώς ασθένεια που την ταλαιπώρησε, την υποχρέωσε να αναβάλει κάθε δημόσια δραστηριότητα, για περισσότερο από τρεις εβδομάδες, δήλωσε την Πέμπτη ένας από τους στενότερους συμβούλους της.
«Αναρρώνει στο σπίτι και την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται και πάλι στη θέση της» ανέφερε ο Φίλιπ Ρέινες, με ένα σύντομο e-mail προς το Γαλλικό Πρακτορείο.
Το State Department ανακοίνωσε πριν από τρεις εβδομάδες ότι η Κλίντον έπασχε από «έναν άσχημο ιό στο στομάχι» που την υποχρέωσε να ακυρώσει την μεγάλη διπλωματική περιοδεία, στο Μαρόκο, την Τυνησία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Μια εβδομάδα αργότερα, στις 15 Δεκεμβρίου, ο Φίλιπ Ρέινες αποκάλυψε ότι η 65χρονη επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είχε υποστεί «διάσειση» ύστερα από «λιποθυμία», ως αποτέλεσμα μιας «σοβαρής αφυδάτωσης».
Οι γιατροί την συμβούλευσαν να μην επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν από τα «μέσα Ιανουαρίου» και να αποφύγει τα μεγάλα διπλωματικά ταξίδια στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη.
Τα προβλήματα υγείας ήταν αυτά που την απέτρεψαν να παραστεί την περασμένη Παρασκευή στον Λευκό Οίκο, στην επίσημη ανακοίνωση από τον πρόεδρο Ομπάμα, του αντικαταστάτη της στο State Department, γερουσιαστή Τζον Κέρι. Η Χίλαρι Κλιντον θα πρέπει να εγκαταλείψει τη θέση της έπειτα από την ορκωμοσία του προέδρου Ομπάμα στα μέσα του Ιανουαρίου και μόλις ο διορισμός του Κέρι επιβεβαιωθεί από τη Γερουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου