Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Η Ρωσία ανακοίνωσε την απόσυρση των στρατευμάτων από την περιφέρεια του Χάρκοβο

 Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, 2022

Οι ρωσικές δυνάμεις οπισθοχωρούν καθώς η Ουκρανία κάνει ταχεία επίθεση στα ανατολικά
ANADOLU AGENCY VIA GETTY IMAGES

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε το Σάββατο ότι αποσύρει στρατεύματα από δύο περιοχές στην ανατολική περιφέρεια του Χάρκοβο της Ουκρανίας, όπου μια ουκρανική αντεπίθεση έχει σημειώσει σημαντικές προόδους την περασμένη εβδομάδα.

Η απόφαση αυτή ελήφθη αφού οι Ουκρανοί, στην ταχεία προέλασή τους, ανακατέλαβαν το Κουπιάνσκ, έναν σιδηροδρομικό κόμβο από τον οποίο ανεφοδιάζονταν οι ρωσικές δυνάμεις στη βορειοανατολική Ουκρανία, αποκόπτοντας έτσι χιλιάδες Ρώσους στρατιώτες.

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ δήλωσε το Σάββατο ότι τα στρατεύματα θα ανασυνταχθούν από τις περιοχές Μπαλακλιά και Ιζιούμ στην περιφέρεια του Ντονέτσκ της Ουκρανίας.

Το Ιζιούμ ήταν μια σημαντική βάση για τις ρωσικές δυνάμεις στην περιφέρεια του Χάρκοβο και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν τους κατοίκους της Μπαλακλιά να ζητωκραυγάζουν χαρούμενα καθώς τα ουκρανικά στρατεύματα την ανακατέλαβαν.

«Για να επιτευχθούν οι δεδηλωμένοι στόχοι της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης για την απελευθέρωση του Ντονμπάς, αποφασίστηκε να ανασυνταχθούν οι ρωσικές δυνάμεις που σταθμεύουν στις περιοχές της Μπαλακλίγια και του Ιζιούμ ώστε να ενισχυθούν οι προσπάθειες στην κατεύθυνση του Ντονέτσκ», μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Tass, επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας.

Huffpostgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου