Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Φεύγει για Εμιράτα ο Μανωλάς

  Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, 2022

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Κώστας Μανωλάς από τον Ολυμπιακό, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σάρτζα

Φεύγει για Εμιράτα ο Μανωλάς | tovima.gr

Ο Κώστας Μανωλάς αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, καθώς αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της Σάρτζα που αγωνίζεται στο Ντουμπάι. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της κορυφαίας ομάδας της χώρας και θα αποτελέσει παρελθόν από το λιμάνι, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Μίτσελ.

Ο Μανωλάς μάλιστα, αποχαιρέτησε πριν από λίγο τους συμπαίκτες του κάνοντας γνωστή την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανωλάς βρήκε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στη Σάρτζα, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί το όνομά του για το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος Έλληνας κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο και είχε 12 ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας την περσινή σεζόν. Φέτος έπαιξε σε 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου