Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Επέστρεψε η αποστολή της Αδελφοποίησης Lowell – Καλαμάτα

 Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Επίστρεψε χθες βράδυ η αποστολή που πήγε στην Καλαμάτα για την συμπλήρωση των υπογραφών της αδελφοποίησης των δύο πόλεων Lowell – Καλαμάτα.  

Απώτερος σκοπός δεν είναι οι υπογραφές και οι φωτογραφίες.  Πάνω από όλα είναι ο Φιλελληνισμός και συνεργασία για το καλό των δύο πόλεων αλλά και της Ελλάδας.


Sokhary Chau, Mayor of Lowell, Edward Kennedy, Senator, MA past Mayor of Lowell, Athanasios Vasilopoulos, Mayor of Kalamata, William "Bill" Samaras, former Mayor of Lowell

Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα ήταν «φορτωμένο» για να μην πω εξοντωτικό, αφού η ομάδα συνεχώς έτρεχε σε ιστορικά μέρη, συμβούλια, εκδηλώσεις, συναντήσεις… και μέχρι το τελευταίο λεπτό όλα πήγαν καλά. 

Η αντιπροσωπεία έκανε συναντήσεις που μπορεί να φέρουν πολλά και καλά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς.  Μεταξύ αυτών, φιλίας και φιλοξενίας, τουρισμού, εμπορικών συναλλαγών, συνεργασίας των πανεπιστημίων Lowell – Καλαμάτας και Middlesex College.

Η επίσημη αποστολή με τον πρέσβη της Αμερικής κ. Γεώργιο Τσούνη

Εάν δεν ήταν η συμμετοχή και οργάνωση που έκανε η Ομοσπονδία δεν θα γινόταν η αδελφοποίηση ξεκάθαρα πράγματα.

Η επίσημη αποστολή αποτελείτο από:

Sokhary Chau, Δήμαρχος Lowell

William BillSamaras, Πρώην Δήμαρχος Lowell Επί Δημαρχίας του άρχισε η προσπάθεια πριν 3 χρόνια

Edward Kennedy, Γερουσιαστής Μασσαχουσέτης  που είναι Πρόεδρος της Επιτροπής για τον Τουρισμό

Vasilios Kafkas, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας

Arlene Parquette, Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος του University of Massachusetts, Lowell

Judith Hogan, Dean of Middlesex College

Dimitrios Mattheos, Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας υπεύθυνος για την αδελφοποίηση

Συνάντηση με τον Δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη στο Δημαρχείο της Αθήνας.  Από αριστερά, Κώστας Τραβαγιάκης Α' Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βοστώνης ο οποίος ήρθε από το Ηράκλειο για αυτή τη συνάντηση, ο Δήμαρχος της Αθήνας κ. Κώστας Μπακογιάννης, Βασίλης Καυκάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και Δημήτρης Ματθαίος μέλος

Την Τρίτη το πρωί η αποστολή βρέθηκε στην Ακρόπολη και στις 1:00μμ στη Βουλή των Ελλήνων όπου παρακάθησε σε γεύμα, στο εστιατόριο της Βουλής, προσκεκλημένοι της Βουλευτού Ηλείας κ. Διονυσίας Αυγερινοπούλου.  Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στα δύο δωμάτια «Μουσείο» από την εποχή του βασιλιά Όθων και κάθισε στα έδρανα μέσα στη Βουλή.


Στη Βουλή των Ελλήνων μετά το μεσημεριανό, από αριστερά: William Samaras, Arlene Parquette, Judith Hogan, Dimitrios Mattheos, Vasilios Kafkas, Dionysia Avgerinopoulou, Edward Kennedy, Sokhary Chau

Ολόκληρη η αντιπροσωπεία στα έδρανα της Βουλής

Ακολούθησε συνάντηση 4:30μμ με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών κ. George Tsunis στην πρεσβευτική κατοικία όπου κράτησε 2 ώρες.

Στις 9:30μμ τα μέλη της αποστολής δείπνησε στο εστιατόριο «Θανάσης» στου Ψυρή.

Περισσότερα Αύριο.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου