Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Σοκ με Βατσλίκ – Ερχεται ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Ετοιμος να ολοκληρώσει άμεσα την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη είναι ο Ολυμπιακός. Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει την απόφαση να μην προσθέσουν κάποιον παίκτη στο ρόστερ τους από την αγορά των «ελεύθερων» αναγκάζονται να καταφύγουν στη λύση του 33χρονου πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ μετά το σοβαρό όπως αποδείχτηκε τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ.

Οι εξετάσεις που έκανε ο Τσέχος γκολκίπερ το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα για το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στον ώμο στον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής του ομάδας με την Ελβετία έδειξε ότι έχει πάθει σοβαρή ζημιά που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 2 με 3 μήνες. Μάλιστα ο Βατσλίκ θα χρειασθεί να μπει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί στον ώμο και μετά από την επέμβαση που θα κάνει θα ξεκαθαρίσει και ο ακριβής χρόνος απουσίας του από τη δράση.

Για να μην μείνουν λοιπόν οι Πειραιώτες κάτω από τα δοκάρια τους μόνο με τους Τζολάκη, Κρίστινσον και τον νεαρό Παπαδούδη αποφάσισαν να φέρουν στο Ρέντη τον Πασχαλάκη, έναν έμπειρο γκολκίπερ που αγωνιζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ, έχοντας συνολικά 179 συμμετοχές και κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και 3 Κύπελλα σε αυτό το διάστημα. Παράλληλα, αποτελεί μόνιμο μέλος της Εθνικής σε αυτό το διάστημα. Αξίζει να σημεωθεί ότι ο ύψους 1,97 Πασχαλάκης φόρεσε τα ερυθρόλευκα τη διετία 2003-05, αγωνζόμενος στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Στην καριέρα του έχει υπερασπιστεί επίσης τις εστίες του ΠΑΣ Γιάννινα, του Πανθρακικού και του Λεβαδειακού.

Η μεταγραφή του Πασχαλάκη που είναι ανενεργός από τον περασμένο Μάιο όταν αποχώρησε από τον «Δικέφαλο του Βορρά» αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη (29/9) με τον παίκτη να ξεκινάει την ίδια ημέρα προπονήσεις στο Ρέντη.

Πρόβλημα και με Μπα

Από κει και πέρα πρόβλημα τραυματισμού παρουσιάστηκε στον Ολυμπιακό και με τον Ουσεϊνού Μπα που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στην γάμπα στην προπόνηση της Τετάρτης (28/9). Ο Σενεγαλέζος στόπερ θα χάσει όπως όλα δείχνον το ματς της Κυριακής (30/9) με τον Ατρόμητο στο Φάληρο και από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί άμεσα θα φανεί το ακριβές διάστημα απουσίας του από τις προπονήσεις. Μετά τον τραυματισμό του Μπα, οι «ερθρόλευκοι» έχουν μείνει για την αναμέτρησή τους με τους Περιστεριώτες μόνο με δύο καθαρόαιμους σέντερ μπακ, τους Παπασταθόπουλο και  Σισέ.

Επιστολή Μαρινάκη: «Καλώ Μητσοτάκη, Γεραπετρίτη και Αυγενάκη να πάρουν θέση για όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ»

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, απέστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Super League.

Σε αυτή μιλάει για παραβίαση του καταστατικού της Ομοσπονδίας αναφορικά με την επιλογή του νέου εκτελεστικού διευθυντή της ομοσπονδίας, ενώ καλεί την κυβέρνηση να παρέμβει.

«Με την ιδιότητά μου ως Προέδρου της Superleague 1 , του μεγαλύτερου χρηματοδότη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και κατ’ επέκταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, καλώ τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη καθώς και τον Υπουργό Επικράτειας κ. Γεραπετρίτη και τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη να πάρουν δημοσίως θέση για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην Ομοσπονδία . Είναι ικανοποιημένοι που οι συμφωνίες που γίνονται σε ανώτατο επίπεδο καταστρατηγούνται και ακυρώνονται στην πράξη από μια δράκα εντολοδόχων -υπηρετών άλλων αφεντάδων ; Ως πότε θα συνεχίσει η ΕΠΟ να ακυρώνει εν τοις πράγμασι όσα η κεντρική Κυβέρνηση συμφωνεί σε θεσμικό επίπεδο;

Οσο και να προσπαθεί η Ομοσπονδία να κρατήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο όμηρο στις ιδιοτελείς επιδιώξεις όσων το λυμαίνονται, να γνωρίζετε ότι δεν θα το επιτύχει. Η μεταρρύθμιση του θα προχωρήσει έως ότου αποβληθούν από τους κόλπους του όσοι το χρησιμοποιούν για προσωπικούς σκοπούς, είτε το θέλετε είτε όχι», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

*Την αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκάλεσε η κλήση σε απολογία της ομάδας της για την ανακοίνωση που εξέδωσε κατά της διαιτησίας στον αγώνα με τον Βόλο. Με επιστολή προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρο Τάκη Μπαλτάκο οι Πειραιώτες μιλούν για άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά επισημαίνοντας πως «… δεν είναι δυνατόν ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας να έχει ασκήσει την συγκεκριμένη πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού και την ίδια στιγμή να έχει “κλείσει τα μάτια” όχι σε μια αλλά σε δυο (2) ομοειδείς και πολύ χειρότερες κατά το περιεχόμενο ανακοινώσεις της ΠΑΕ AEK».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου