Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα στο σπίτι του στην Εφύρα (νεότερη ενημέρωση)

 Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2022

Έκλεισαν τα αστυνομικά τμήματα της Πηνείας (Σιμόπουλο, Εφύρα, Κεραμυδιά... Χάβαρι... και αλίμονο σε αυτούς που έμειναν να φυλάνε την περιουσία τους, το χωριό.  Και οι αστυνομικοί φυλάνε τους πολιτικούς...  Εύγε!!!

Νεκρός εντοπίστηκε χθες το πρωί ένας άνδρας μέσα στο σπίτι του στην Εφύρα Ηλείας.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο αδελφός του ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως κλιμάκιο της αστυνομίας και ιατροδικαστής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου και αν ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σημειώνουμε ότι ο άτυχος άνδρας διέμενε μόνος του στο σπίτι.

 

Νεότερη ενημέρωση

Θρίλερ με τον θάνατο 68χρονου στην Εφύρα

Προς κάθε κατεύθυνση, με το ενδεχόμενο της δολοφονικής επίθεσης να είναι ανοιχτό, κινούνται οι έρευνες των Αστυνομικών δυνάμεων του νομού, μετά τον θάνατο ενός 68χρονου, μέσα στην επιχείρησή του στην Εφύρα.

Ο 68χρονος Χ.Α. εντοπίστηκε τη Δευτέρα νεκρός, από τον αδερφό του και από εκείνη την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα αστυνομικό θρίλερ, καθώς ο άτυχος άνδρας έφερε ένα βαθύ τραύμα στο κεφάλι.

Στο σημείο της επιχείρησης θα βρεθεί ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το τραύμα προέρχεται από δολοφονική ενέργεια ή προκλήθηκε κατά την πτώση του 68χρονου στο έδαφος.

Όλα τα ενδεχόμενα πάντως αυτή τη στιγμή παραμένουν ανοιχτά.

 

Νεότερη ενημέρωση

Νεκρός με… 5 χτυπήματα ο 68χρονος στην Εφύρα

Τουλάχιστον πέντε χτυπήματα στο κεφάλι του 68χρονου Χ.Α. από την Εφύρα φέρεται ότι κατέγραψε, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ilia.news» ο Ιατροδικαστής Πατρών κ. Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος έφτασε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στο σπίτι του φονικού. Τα χτυπήματα έγιναν με βαρύ, αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο δεν βρέθηκε στους γύρω χώρους.

Την ίδια στιγμή, τα Τμήματα Ασφαλείας Πύργου και Αμαλιάδας «χτενίζουν» όλες τις λεπτομέρειες και έχουν εξαπολύσει πραγματικό «ανθρωποκυνηγητό» για να βρουν τον ένοχο της στυγερής δολοφονίας.

Ο θάνατος του 68χρονου, ο οποίος πρόσφατα επαναπατρίστηκε καθώς ζούσε στο εξωτερικό, έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Εφύρα, με όλους να μιλούν για έναν καλό και ευγενικό άνθρωπο που δεν φαινόταν να έχει εχθρούς.

ilianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου