Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Σπύρος Παπαδόπουλος για πρόβλημα υγείας: «Δεν λέω πως θα το νικήσω, λέω θα το διαχειριστώ»

 Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», στον Alpha, ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του για μια σειρά από ζητήματα, όπως και στα τελευταία του επαγγελματικά βήματα.

Ιδιαίτερη αίσθηση όμως προκάλεσαν όσα είπε για τον καρκίνο, τον οποίο αντιμετωπίζει με τον δικό του τρόπο.

Όταν η κουβέντα έφτασε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Λένε πως σε αυτή την αρρώστια η ψυχολογία παίζει τον κύριο ρόλο. Δεν ξέρω αν είναι ένα είδος σοφίας ή ένα είδος μοιρολατρίας, ο λόγος που αντιμετωπίζω τα δύσκολα πράγματα έτσι είναι γιατί λέω πως ήταν να γίνει. Όχι μόνο η υγεία αλλά οτιδήποτε ακραίο πράγμα».

«Αλλά, όχι, δεν λέω ποτέ πως θα το νικήσω. Λέω πως θα δω τι θα κάνω, θα το διαχειριστώ. Θα δούμε. Άμα χάσουμε, χάσαμε. Δεν είμαι καθόλου εναντίος της ήττας. Καθόλου» τόνισε.

Παράλληλα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τη γνωριμία που είχε με τον πατέρα της παρουσιάστριας Ναταλίας Γερμανού, τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και τις πλάκες που έκαναν για τα αθλητικά, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό του οποίο οπαδός είναι ο γνωστός ηθοποιός. Επίσης, αναφέρθηκε στην ευαισθησία που έχει ο ίδιος σε θέματα που αφορούν τους πρόσφυγες.

πηγή:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου