Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Η αποστολή Lowell – Καλαμάτα. Σήμερα και χθες

 Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022

Στις 8:00πμ η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης.  Θα αποστρέψει στο ξενοδοχείο και στις 12:30μμ θα γευματίσει στο εστιατόριο της Βουλής των Ελλήνων και στις 2:00μμ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής και άλλους αξιωματούχους.  Θα ακολουθήσει ξενάγηση.

Στις 4:00μμ η αποστολή θα βρίσκεται στην Αμερικάνικη Πρεσβεία όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικάνο Πρέσβη κ. Γιώργο Τσούνη (Ελληνο-Αμερικάνος).

7:00μμ Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Πλάκα και τη γύρω περιοχή.

Η αποστολή επιστρέφει αύριο στη Βοστώνη.


Φεύγοντας από το ξενοδοχείο messenianicon

Στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας


Το άγαλμα του Ερμή του Πραξιτέλη στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας

Χθες το πρωί τελείωσε η αποστολή στην Καλαμάτα και οδικός η ομάδα έφτασε στην Αρχαία Ολυμπία όπου ξεναγήθηκε στους αρχαίους χώρους και στο Μουσείο.  Σταμάτησε στην αγορά και στις 1:30μμ βρέθηκε στην Αμαλιάδα όπου ο αναπληρωτής Δήμαρχος τους φιλοξένησε στο εστιατόρια ΑΜΒΡΟΣΙΑ στη παραλία Παλούκι. 

Έγινε μίνι press conference με τα μέσα ενημέρωσης (εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, ΑΥΓΗ, ΟΡ … ).

Η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα στις 2:45 με ενδιάμεσο σταθμό για καφέ στο Σιμόπουλο, Ηλείας όπου και το χωριό καταγωγής του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Βασ. Καυκά.

Στο Σιμόπουλο


Οι συνοδοί από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, έχουν υπερβάλοι εαυτούς για να ευχαριστήσουν τα μέλη της αποστολής

Το βράδυ η αποστολή φιλοξενήθηκε από τον κ. Δημήτρη Ματθαίο στην ταράτσα  πολυτελούς ξενοδοχείου με φόντο την Ακρόπολη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σχεδόν όλοι στην αποστολή έχουν επιδοθεί να μαθαίνουν Ελληνικά και μάλιστα ο Δήμαρχος του Lowell, Sokhary Chau χόρεψε ζεϊμπέκικο. 

Paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου