Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

«Προσφέραμε διαμονή αλλά δεν δέχθηκαν» – Τι απαντά η Ι.Μ. Ηλείας για τους ανθρώπους που ζουν στο αυτοκίνητο τους στην Αμαλιάδα

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας παρουσίασε το σχετικό έγγραφο.

Έγγραφο που έχει στείλει στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ήλιδος και στο οποίο αναφέρονται όλες οι ενέργειες που έχουν  γίνει από την πλευρά της Μητρόπολης το οποίο υπογράφει ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός  για την φιλοξενία της Στυλιανής Παναγιωτοπούλου και του πατέρα της Παναγιώτη, χωρίς όμως οι ίδιοι να αποδεχθούν τις λύσεις που τους προτάθηκαν.

Ειδικότερα στο σχετικό έγγραφο αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί μου,

Έλαβα το υπ΄ αρίθμ. Πρωτ.  371/9-9-2022 έγγραφο σας σχετικόν με την φιλοξενία της κυρίας Στυηλιανής Παναγιωτοπούλου και του Πατέρα της κ Παναγιώτου Παναγιωτόπουλου, και σας γνωρίζω τα εξής:

  1. Με την περίπτωση αυτή η Μητρόπολή  μας έχει πολλές φορές ασχοληθεί, επειδή μας απασχόλησαν συγγενείς των, ιερείς της Πόλεως Αμαλιάδος και ο Εφημέριος Δουνεΐκων και εσείς. Όμως η κυρία Παναγιωτοπούλου θέλει βοήθεια, όπως τη θέλει αυτή και όχι όπως εμείς μπορούμε και μάλιστα με πλήρη λύση του προβλήματός της, όπως να φιλοξενηθεί στον Άγιον Αθανάσιον Κουρούτας, η ακόμα καλύτερα, να φιλοξενηθεί στον Άγιον Νικόλαον Σπάτα με φαγητό και με ό, τι άλλο χρειάζονται. Αλλά δεν εδέχθησαν», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου