Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Η μεγαλύτερη Τράπεζα στις ΗΠΑ, Wells Fargo, κλείνει 450 καταστήματα

Φωτογραφία αρχείου.  Λίντα, Κατερίνα και Βασίλης Καυκάς, από το Old Town, San Diego, California

Η αρχαιότερη και μεγαλύτερη Τράπεζα των ΗΠΑ η οποία πριν ένα χρόνο τιμωρήθηκε με βαριά πρόστιμα από την Ομοσπονδιακή κυβέρνηση για υπερβολική εκμετάλλευση των πελατών στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης που κάνει θα κλείσει 200 καταστήματα μέχρι το τέλος του χρόνου και 250 το 2018. Υπολογίζουν ότι η Τράπεζα θα γλυτώσει πάνω από 2 δις δολάρια.
Η Wells Fargo, γνωστή και από τα γουέστερν (καουμπόικα) έχει 5,977 καταστήματα. Την ακολουθεί η JPMorgan Chase με 5,217 καταστήματα η οποία και αυτή έκλεισε μη παραγωγικά καταστήματα.

Η JPMorgan Chase αναφέρει ότι στοιχίζει κάπου $.65 για κάθε συναλαγή μέσα στην Τράπεζα, ενώ στα μηχανήματα ανάλιψης χρημάτων το κόστος είναι $.08 και το κόστος δια μέσου ηλεκρονικού τρόπου το κόστος είναι μόνο $.03 οπότε οι Τράπεζες ως είναι φυσικό θέλουν να ανεβάσουν τον αριθμό των πελατών που κάνουν τις συναλαγές τους δια μέσου της ηλεκτρονικής οδού.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου