Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Η μεγαλύτερη Τράπεζα στις ΗΠΑ, Wells Fargo, κλείνει 450 καταστήματα

Φωτογραφία αρχείου.  Λίντα, Κατερίνα και Βασίλης Καυκάς, από το Old Town, San Diego, California

Η αρχαιότερη και μεγαλύτερη Τράπεζα των ΗΠΑ η οποία πριν ένα χρόνο τιμωρήθηκε με βαριά πρόστιμα από την Ομοσπονδιακή κυβέρνηση για υπερβολική εκμετάλλευση των πελατών στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης που κάνει θα κλείσει 200 καταστήματα μέχρι το τέλος του χρόνου και 250 το 2018. Υπολογίζουν ότι η Τράπεζα θα γλυτώσει πάνω από 2 δις δολάρια.
Η Wells Fargo, γνωστή και από τα γουέστερν (καουμπόικα) έχει 5,977 καταστήματα. Την ακολουθεί η JPMorgan Chase με 5,217 καταστήματα η οποία και αυτή έκλεισε μη παραγωγικά καταστήματα.

Η JPMorgan Chase αναφέρει ότι στοιχίζει κάπου $.65 για κάθε συναλαγή μέσα στην Τράπεζα, ενώ στα μηχανήματα ανάλιψης χρημάτων το κόστος είναι $.08 και το κόστος δια μέσου ηλεκρονικού τρόπου το κόστος είναι μόνο $.03 οπότε οι Τράπεζες ως είναι φυσικό θέλουν να ανεβάσουν τον αριθμό των πελατών που κάνουν τις συναλαγές τους δια μέσου της ηλεκτρονικής οδού.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου