Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

 Κυριακή, 23 Ιουλίου, 2017

Ενα περίεργο ραντεβού που προκαλεί ερωτηματικά
Αίσθηση και προβληματισμό προκαλεί ένα περίεργο ραντεβού σήμερα το μεσημέρι ανάμεσα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένια Δημητρίου και την πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου για το οποίο δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση. Στο θέμα αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία η οποία και διερωτάται: «Με ποιό δικαίωμα η κυρία Θάνου συναντά την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου χωρίς να ανακοινώνεται η συνάντηση και το περιεχόμενό της;».
Και όλα αυτά ενόψει της αυριανής συζήτησης στη Βουλή με θέμα την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής ώστε να διερευνηθεί η εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη στην υπόθεση για το ναρκοπλοίο Noor 1, την οποία έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία και υποστηρίζεται από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και τις αντιδράσεις από όλες τις δικαστικές ενώσεις και τα κόμματα για τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο χώρο της Δικαιοσύνης με την απροκάλυπτη κριτική εκ μέρους υπουργών κατά δικαστικών αποφάσεων.  
Να υπενθυμίσουμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν λίγες μόνο μέρες μετά τον διορισμό της Βασιλικής Θάνου στη θέση της προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού.

ΝΔ: Υπάρχουν  ερωτηματικά
Επίθεση στην πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου με αφορμή την συνάντησή της με την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, εξαπολύει με σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ. 
 «Δεν πρόλαβε να περάσει μία εβδομάδα από τον διορισμό της στο Μέγαρο Μαξίμου και η κυρία Θάνου ξεκίνησε να δικαιολογεί τα ... οδοιπορικά της», αναφέρει και προσθέτει: 
«Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επικεφαλής του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και μέχρι πρότινος πρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Βασιλική Θάνου, συναντήθηκε, σήμερα, με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου».
 «Ποιό ήταν το περιεχόμενο της συνάντησης»; ρωτά η ΝΔ και καταλήγει: 
«Με ποιό δικαίωμα η κυρία Θάνου συναντά την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου χωρίς να ανακοινώνεται η συνάντηση και το περιεχόμενό της;».
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου