Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Τσακαλώτος για Βαρουφάκη: «Όλοι εκείνοι που τον κατηγορούσαν, τώρα με θρησκευτική ευλάβεια τον προσέχουν»


Παρασκευή, 28 Ιουλίου, 2017

«Όλοι εκείνοι που κατηγορούσαν τον φίλο μου Γιάννη Βαρουφάκη, τώρα με θρησκευτική ευλάβεια τον προσέχουν. Έχει αλλάξει το κλίμα υπέρ του, και αυτό είναι ένα βάρος που έφυγε από πάνω μου», σχολίασε σκωπτικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, για όσους επικαλούνται τις περιγραφές του κ. Βαρουφάκη για να επιτεθούν στην κυβέρνηση.
«Πρέπει να σας πω ότι πριν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, είχα μια πολύ μεγάλη ανησυχία για τον φίλο μου, τον Γιάννη τον Βαρουφάκη» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών. «Δηλαδή, είχα μείνει με την εντύπωση ότι και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και οι εφημερίδες, τον θεωρούσαν ότι ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή της Ελλάδας, ότι πρέπει να γίνει μια μεγάλη καταγγελία και μια μεγάλη έρευνα της εποχής του», είπε ο υπουργός Οικονομικών και συνέχισε:
«Τώρα καταλαβαίνω ότι ίσα-ίσα, τα λόγια του Βαρουφάκη τα προσέχουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σχεδόν με θρησκευτική ευλάβεια. Ότι οι εφημερίδες που τον κατηγορούσαν, λένε όλα τα λόγια του. Ούτε και ποσοστά να έπαιρναν δεν θα τα αναπαρήγαγαν τόσο πολύ, ασχέτως αν ήταν ένα βιβλίο που βγήκε πριν από τρεις μήνες. Θεωρεί το ΠΑΣΟΚ ότι πολύ καλά τα λέει ο κ. Βαρουφάκης και πρέπει και ο πρωθυπουργός να ζητήσει συγγνώμη και από τον κ. Σαμαρά και από τον κ. Στουρνάρα γι’ αυτά που έλεγε πριν για την έξοδο στις αγορές. Έχει αλλάξει το κλίμα υπέρ του φίλου μου και δεν χρειάζεται, ούτε να ανησυχώ, ούτε να στενοχωριέμαι πια – και αυτό είναι ένα βάρος που έχει βγει από πάνω μου».
«Δεν είναι σοβαρό να κάνεις συγκρίσεις αν είναι καλύτερη ή όχι η έξοδος στις αγορές του 2014 με τη δική μας. Η ουσία της διαφοράς μας είναι ότι η δική μας έξοδος εντάσσεται σε μια συνολική στρατηγική που θεωρεί μέρος της να βγούμε στις αγορές, να βγούμε από τα μνημόνια και ενσωματώνει τη λύση του χρέους. Όλα τα άλλα είναι αέρας, αφρός», δήλωσε επίσης στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου του, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης και κυρίως των κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία κατηγόρησε ότι δεν ασκούν σοβαρή και υπεύθυνη κριτική.
«Ούτε τη δική μας έξοδο στις αγορές ούτε τη δική σας θα θυμάται ο ελληνικός λαός. Εκείνο που θα κρίνει το 2019, είναι πως καταφέραμε να βγούμε από τα μνημόνια. Τότε θα κρίνει αν υπήρχε στρατηγική για να βγούμε από τα μνημόνια, αν υπήρχε στρατηγική που άνοιγε το δρόμο για επιστροφή στις επενδύσεις και δημιουργούσε ρυθμούς ανάπτυξης για να κερδίζει ο ελληνικός λαός και τα κοινωνικά στρώματα που είχατε στο περιθώριο», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου