Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Με επεισοδιακή κατάληξη η κατάθεση Λοβέρδου στην Εξεταστική


Αγρίεψε ο Ανδρέας


Τετάρτη, 19 Ιουλίου, 2017
Με επεισοδιακό τρόπο έληξε η μαραθώνια κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας.
Ο πρώην υπουργός Υγείας που κατέθεσε για δεύτερη φορά σχετικά με το Ερρίκος Ντυνάν προσήλθε μετά από δικό του επίμονο αίτημα προκειμένου, όπως είπε, να μην αιωρούνται διάφορα σχετικά με τους δικούς του χειρισμούς τους οποίου υπεραμύνθηκε πλήρως δηλώνοντας ότι έκανε πολιτικώς «ό,τι είναι δυνατόν για να διασωθεί το νοσοκομείο», ενώ επέρριψε ευθύνες στον άλλοτε ισχυρό παράγοντα του “Ερρίκος Ντυνάν” προφυλακισμένο Ανδρέα Μαρτίνη.
Μάλιστα επιτέθηκε κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντάς τους: «Πώς αποτολμήσατε να βγάλετε από τα σκοτάδια και να φέρετε έναν άνθρωπο υπόδικο μπροστά σε αυτή την Επιτροπή της Βουλής, για να κάνει τι; Να σας πει την αλήθεια; Ή να σας πει αυτά που εσείς θέλατε να σας πει;». Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαρτίνης στην κατάθεσή του είχε κατηγορήσεις του πρώην υπουργούς Υγείας Αβραμόπουλο, Λοβέρδο και Γεωργιάδη ότι παρέδωσαν το «Ντυνάν» στον Βγενόπουλο.
Όταν ολοκληρώθηκε η οκτάωρη κατάθεση του κ. Λοβέρδου ζήτησε να κάνει μια δήλωση που είχε ετοιμάσει εκείνη την στιγμή και η οποία περιείχε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «έσχατο σημείο πολιτικής και ηθικής εξαχρείωσης», ενώ σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς του είπε ότι έκανε «περισσότερα πράγματα από ό,τι οποιοσδήποτε άλλος για την σωτηρία του».
Μάλιστα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την κυβερνητική πλειοψηφία για «στημένη υπόθεση και μάλιστα εκ του προχείρου καθαρά για πολιτικούς λόγους». «Στην προσπάθειά σας να ξεφύγετε από τα πολιτικά βάραθρα που σας έχει ρίξει η ανικανότητα, ο λαϊκισμός και η δημαγωγία σας, τραυλίζετε ανυπόστατες ψευδοαιτιάσεις χρησιμοποιώντας τελείως αναξιόπιστους και αφερέγγυους μάρτυρες», σημείωσε στην δήλωσή του ο κ. Λοβέρος προκαλώντας την έντονη δυσφορία των μελών της πλειοψηφίας.
Τους κατηγόρησε μάλιστα ότι από την αρχή γνώριζαν ότι η Επιτροπή δεν έχει κανένα απολύτως αντικείμενο σε ό,τι αφορά τον ίδιον και ότι έχουν προαποφασίσει το πόρισμα, αποδίδοντάς τους «πολιτικό αμοραλισμό που σας έχει πωρώσει και σας έχει μεταβάλλει σε αδίστακτους θεσιθήρες», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Ακόμα έκανε λόγο για «ηθικό ευτελισμό» της κυβέρνησης και κάλεσε τα μέλη της πλειοψηφίας να του ζητήσουν συγγνώμη.
Η δήλωση του κ. Λοβέρδου προκάλεσε τις αντιδηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι τον κατηγόρησαν για αλαζονεία και περιφρόνηση του ρόλου της Επιτροπής και ότι αδίκως αποδίδει αποδίδει στα μέλη της πλειοψηφίας «στοχεύσεις και μεθοδεύσεις εναντίον του». Του απέδωσαν δε ευθύνη στην πορεία μετατροπής του «Ερρίκος Ντυνάν» σε ιδιωτικό και ότι εμφανίζεται ως κατήγορος ενώ θα έπρεπε να απολογείται.
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου