Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Standard & Poor's: Αναβάθμισε την προοπτική του ελληνικού αξιόχρεου

 Σάββατο, 22 Ιουλίου, 2017

Β-/Β σε θετική από σταθερή - «Πιστεύουμε ότι η ανάκαμψη της οικονομικής ανάπτυξης, μαζί με τις νομοθετημένες δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις» σημειώνει ο οίκος
Standard & Poor's: Αναβάθμισε την προοπτική του ελληνικού αξιόχρεου
Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης S&P αναβάθμισε την προοπτική του ελληνικού αξιόχρεου σε θετική από σταθερή. Ο οίκος επιβεβαίωσε το Β-/Β μακροπρόθεσμο και βραχυπρόθεσμο αξιόχρεο της Ελλάδας σε ξένο και εγχώριο νόμισμα.

«Πιστεύουμε ότι η ανάκαμψη της οικονομικής ανάπτυξης, μαζί με τις νομοθετημένες δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις και την περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να μειώσει το χρέος της γενικής κυβέρνησής της προς το ΑΕΠ και το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους έως το 2020», σημειώνει ο οίκος.

«Οι θετικές προοπτικές υποδηλώνουν την άποψή μας ότι τους επόμενους 12 μήνες υπάρχει τουλάχιστον μία στις τρεις πιθανότητες να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε το αξιόχρεο», προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου