Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

ΙΛΙΓΓΙΩΔΗΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΥΤΕΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Κυριακή, 30 Ιουλίου, 2017

Ιλιγγιώδης περίπατος στη μακρύτερη κρεμαστή πεζογέφυρα του κόσμου
Έχετε όρεξη για καθαρό αέρα και πεζοπορία στα βουνά; Τολμήστε να διασχίσετε την «μακρύτερη κρεμαστή πεζογέφυρα του κόσμου», η οποία μόλις εγκαινιάστηκε στο Τσαρμάτ της Ελβετίας.

Ο στενός διάδρομος της Europabrucke (Γέφυρα της Ευρώπης) έχει μήκος 494 μέτρα και αιωρείται μέχρι τα 85 μέτρα πάνω από το φαράγγι Γκράμπενγκουφερ, προσφέροντας μοναδική θέα στο όρος Μάττερχορν.{{{ gallery }}}Αντικαθιστά μια προηγούμενη γέφυρα για πεζοπόρους που καταστράφηκε σε κατολισθήσεις, και είναι στερεωμένη στο έδαφος με τεντωμένα συρματόσχοινα ώστε να μην ταλαντώνεται.

Σύμφωνα με τον Τουριστικό Οργανισμό του Τσαρμάτ, η Europabrucke κερδίζει τον τίτλο της μακρύτερης του είδους της. Δεν είναι όμως και η υψηλότερη -σύμφωνα με το BBC, το ρεκόρ αυτό κατέχει μια γέφυρα στο Ρόιτε της Αυστρίας που έχει μήκος 405 μέτρα και κρέμεται 195 μέτρα από το έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου