Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Ωραία η παρέα στη παραλία της Revere, μόλις λίγα μίλια από το κέντρο του Boston

 Κυριακή, 23 Ιουλίου, 2017
Πολύ ωραία η παρέα την Παρασκευή το βράδυ στην παραλία του Revere με φόντο το Nahant και λίγο νότια στο βάθος η Βοστώνη. Ωραίο και το περιβάλλον. 
Λέει ο ένας Γιώργος “Μα καλά όπου πάω βλέπω πινακίδες HELP WANTED” Φεσκοφερμένος από την Αθήνα (Πετρούπολη, όχι την Άγια αλλά... ) και με την ανεργία που έχει πέσει στην Ελλάδα ο άνθρωπος αναρωτιέται! Και γιατί να μην αναρωτιέται αφού ο ίδιος έδωσε την απάντηση λίγο αργότερα. “Στην Ελλάδα δεν δίνουμε σημασία στους πολιτικούς πλέον, μας βουλιάξανε”.
Ο άλλος Γιώργος, ο ποιητής, αυτός που όπως και ο Σουρής (στοιχώνει και απορείς) ήταν όλο χαρά που είχε την ευκαιρία να βγει με το κουνιάδο. Εκεί και ο Πρόεδρος που πάει αλλά δε πάει στην Ελλάδα.
Σε κάποιο σημείο πιάσανε κουβέντα για την Πετρούπολη (όχι την Άγια, ούτε για την Οσία) και λέγανε για την εποχή του 57 και του 60. Τρελάθηκα γιατί αγνοούσαν το περιβάλλον και το σήμερα και πήγαιναν στην εποχή που “βγήκαν οι λάσπες”!

Για να εξιλεωθούν θα πρέπει να παίξει το μπουζούκι του ο ποιητής ο δε άλλος Γιώργος να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά από ότι μου είπαν, ψηστήρι! Όσο για το κρέας... θα το φέρουμε εμείς. Μετά το γάμο βέβαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου