Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Παντρεύτηκαν η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης

Δευτέρα, 24 Ιουλίου, 2017
Σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε ο γάμος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη.
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είπαν το μεγάλο 'ναι' η Σία Κοσιώνηκαι ο Κώστας Μπακογιάννης.
Το ζευγάρι, που διατηρεί γενικότερα χαμηλό προφίλ, παντρεύτηκε χτες το απόγευμα στο Καρπενήσι, στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Ο γάμος τους καθυστέρησε λόγω πένθους, ύστερα από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ωστόσο το ζευγάρι το χάρηκε έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους. Κουμπάρες ήταν η αδερφή του Κώστα, Αλεξία και μια καλή φίλη της Σίας.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία ανέβασε στο instagram φωτογραφία με το ενθύμιο βραχιόλι που πήραν οι καλεσμένοι και η Άννα Μπουσδούκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου