Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Παντρεύτηκαν η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης

Δευτέρα, 24 Ιουλίου, 2017
Σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε ο γάμος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη.
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είπαν το μεγάλο 'ναι' η Σία Κοσιώνηκαι ο Κώστας Μπακογιάννης.
Το ζευγάρι, που διατηρεί γενικότερα χαμηλό προφίλ, παντρεύτηκε χτες το απόγευμα στο Καρπενήσι, στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Ο γάμος τους καθυστέρησε λόγω πένθους, ύστερα από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ωστόσο το ζευγάρι το χάρηκε έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους. Κουμπάρες ήταν η αδερφή του Κώστα, Αλεξία και μια καλή φίλη της Σίας.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία ανέβασε στο instagram φωτογραφία με το ενθύμιο βραχιόλι που πήραν οι καλεσμένοι και η Άννα Μπουσδούκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου