Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

WSJ: Ακυρώνει ο Τσίπρας το δημοψήφισμα;

ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

Ενόψει του διαγγέλματος του πρωθυπουργού, εντείνεται η φημολογία ότι ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ακυρώσει το δημοψήφισμα της Κυριακής, σύμφωνα με πηγές της ευρωζώνης που επικαλείται η Wall Street Journal. Τα σενάρια ωστόσο διαψεύδονται από το Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγές του Eurogroup τις οποίες επικαλείται ο Σάιμον Νίξον της WSJ, εκτιμούν ότι ο Αλ. Τσίπρας θα προχωρήσει σε ακύρωση του δημοψηφίσματος πριν την απογευματινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.
Ανοιχτό έχει αφήσει αυτό το ενδεχόμενο σε χθεσινή επικοινωνία και ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, γράφει ο Σ. Νίξον.
Πηγές της ευρωζώνης σημειώνουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων αν δεν ακυρωθεί το δημοψήφισμα.
Παράλληλα, τόσο η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, όσο και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε ξεκαθάρισαν σήμερα ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν διαπραγματεύσεις για ένα νέο ελληνικό πρόγραμμα πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου